İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Tottenham İddaa Tahmini 02.04.2024

İngiltere Premier Lig’de Londra derbisi heyecanı yaşanacak. Tottenham deplasmanda, West Ham’a konuk olacak. Saat 22.15’te başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

West Ham ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. West Ham kazanır 3.10, beraberlik 4.10, Tottenham kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.

West Ham 4 Maç Sonra Kaybetti 

West Ham’ın Premier Lig’de 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. David Moyes’un öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Newcastle United deplasmanında 4-3 kaybetti. 3-1 öne geçtiği maçtan puan çıkartamayan West Ham’da moraller bozuk. 4 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışan David Moyes’un öğrencileri bu hafta Londra derbisinde Tottenham ile karşı karşıya gelecek. 7. Sırada yer alan West Ham’ın Avrupa umutları da devam ediyor. Karşılaşma öncesinde West Ham’da Edson Alvarez kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Tottenham Evinde Galip 

Tottenham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettiği Luton Town’u 2-1 ile geçen Tottenham ilk 4 umutlarını devam ettirdi. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartan Ange Postecoglou’nun ekibi, Fulham yenilgisini de unutturmuş oldu. Sezonun ilk yarısında West Ham’a 2-1 mağlup olan Tottenham bu kez West Ham deplasmanında kazanmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Fraser Foster ve Ryan Sessegnon sakat olan isimler. 

West Ham – Tottenham Maç Bilgileri

West Ham – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.15’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Edson Alvarez kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Tottenham’da Fraser Foster ve Ryan Sessegnon sakat olan isimler. 

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Oliver Skipp, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Brennan Jonhson, Dejan Kulusevski, Richarlison

İddaa Tahmini

West Ham 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçen hafta sonu St. James Park’ta Newcatle United’a 4-3 mağlup oldular. Avrupa yarışını devam ettirmek isteyen West Ham bu hata Londra derbisinde Tottenham’ı konuk edecek. Tottenham ise Fulham mağlubiyetini, Luton Town galibiyeti ile unutturdu. Geriye düştükleri maçı 2-1 kazanarak ilk 4 umutlarını korudular. Londra derbisinde bol pozisyon ve bol gol bekliyorum. Hem West Ham hem de Tottenham skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.24

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…