İddaa Tahminleri ve Analizleri

Juventus Lazio İddaa Tahmini 02.04.2024

2 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan İtalya Kupası Yarı Final eşleşmesinde, Juventus ile Lazio karşı karşıya gelecek. Dev maç TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.50, Lazio galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.70 oran kazandırıyor.

Juventus Galibiyet Peşinde

Milli ara Massimiliano Allegri ve öğrencilerinde kötü gidişata çare olmadı. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon 21 hafta boyunca İnter ile birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı olarak karşımıza çıkan Juventus, son 9 haftanın 8’inde puan kayıplarına engel olamadı ve liderin 17 puan gerisine düştü. Şampiyonluk hayallerine veda etmek zorunda kalan ev sahibi, rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. Milli ara dönüşünde konuk olduğu Olimpico deplasmanından 1-0’lık Lazio mağlubiyetiyle dönen ev sahibi, bu kez Lazio ile İtalya Kupası Yarı Final eşleşmesinde karşı karşıya gelecek. İlk 21 haftadan 16 galibiyet çıkarmayı başaran Juventus, eski günlere geri dönüş bileti arıyor. Hafta sonu Lazio karşısında kart cezalısı Vlhaovic’in yokluğu fazlasıyla hissedilirken, ev sahibi hücum hattında son derece etkisizdi. Yıldız golcünün dönüşüyle birlikte, Juventus galibiyet arayacak.

Lazio’da Moraller Yüksek

Lazio cephesinde Igor Tudor dönemi galibiyetle başladı. Şampiyonlar Ligi vedası ve İtalya Serie A Ligi’nde yaşanan üst üste puan kayıplarının ardından, Sarri ile yollar ayrıldı. Milli ara öncesi geçici olarak göreve Giovanni Martusciello’yu getiren konuk ekip, Frosinone deplasmanından 3-2’lik galibiyetle çıkarak moral buldu. Milli arada ise Lazio’da göreve Igor Tudor geldi. Yeni hocasıyla ilk sınavını iç sahada Juventus’a karşı veren konuk ekip, dev maçtan Adam Marusic’in golüyle galip çıkmayı başardı. Juventus ile bu hafta İtalya Kupası Yarı Final eşleşmesinde karşı karşıya gelecekler. Son haftalardaki yükselişini sürdürmek isteyen Lazio, ligde son 8 haftaya girilirken üst sıralardan uzak kalmasına karşın, elinde kalan tek kupa fırsatını değerlendirmek ve final biletini İtalya Kupası’nda cebine koymak istiyor.

Juventus – Lazio Maç Bilgileri

Juventus – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Andrea Cambiaso, Fabio Miretti, Arkadiusz Milik, Dusan Vlahovic.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Christos Mandas, Elseid Hysaj, Alessio Romagnoli, Manuel Lazzari, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Daichi Kamada, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

İddaa Tahmini

İki takımında önünde tek kupa şansı kaldı. Rotasını İtalya Kupası’nda şampiyonluğa çeviren Juventus ve Lazio, yarı finalde karşı karşıya geliyor. İlk maçtan avantaj elde etmek isteyen iki takım, hafta sonu karşı karşıya lig kapsamında geldi ve maçta tek gol atıldı. Hücum hattında etkisiz kalan taraflar, kupa serüveninde daha iyi bir hücum performansı sergileyecek ve karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dusan Vlahovic ve Chiesa’nın golleri Juventus’u galibiyete taşıdı. Ev sahibi turun ilk maçında Lazio’ya karşı gol yemeden kazanarak, final kapısını araladı.