İddaa Tahminleri ve Analizleri

Lyon Valenciennes İddaa Tahmini 02.04.2024

Lyon sahasında Valenciennes‘i konuk edecek. Fransa Kupası Yarı Final mücadelesi 2 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Betelli, Lyon galibiyetine 1.23, beraberliğe 6.30, Valenciennes galibiyetine ise 14.00 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Lyon Favori Taraf

Fransa Ligue 1’de bitime 7 hafta kala küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9’a kadar çıkarmayı başaran Lyon, Fransa Ligue 1’de ise final kapısına dayandı. Piere Sage’in göreve gelmesiyle birlikte Lyon, devre arası transfer döneminde yaptığı hamlelerin ardından küme düşme hattının içerisinden kurtuldu. Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan ve tarihinin Ligue 1’de en zor günlerini geçiren ev sahibi, sezonun ikinci yarısıyla birlikte yükselişe geçti. Son 8 haftada sadece 1 kez mağlup olan Piere Sage ve öğrencileri, Fransa Kupası’nda ise yarı finalistler arasında yer alıyor. Bu sezon çok zor günlerden geçen Lyon, sürpriz bir sonuçla Fransa Kupası’nda şampiyonluğu hedefliyor. Avrupa bileti için tek şansı şampiyonluk olan Lyon, bu hafta Valenciennes ile karşı karşıya gelecek. Son haftalardaki yükselişiyle Lyon turun favorisi konumunda.

Valenciennes’in İşi Zor

Fransa Ligue 2’de 8 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan, 30 haftayı ise 2 galibiyet, 11 beraberlik, 17 mağlubiyetle geride bırakan Valenciennes, bitime 8 hafta kala en alt sıradan kurtulamadı. Teknik adam hamlesi kötü gidişata çare olmazken, Ahmed Kantari önderliğinde küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam ediyorlar. kalesinde gördüğü 42 gole karşılık, rakip fileleri sadece 17 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, son 2 haftada 5 gol yiyerek üst üste mağlubiyetler alırken, skor dahi üretmeyi başaramadı. Fransa Kupası’nda ise yarı finalin sürpriz takımları arasında yer alıyorlar. Final yolunda emin adımlar atmayı başaran Valenciennes, kupa serüveninde ilk kez Fransa Ligue 1 seviyesinde bir rakiple karşı karşıya gelecek.

Lyon – Valenciennes Maç Bilgileri

Lyon – Valenciennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Diego Moreira, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Alexandre Lacazette, Mathis Cherki.

Valenciennes'in ilk 11’i Belli mi?

Valenciennes’in muhtemel kadrosu: Lassana Sy, Souleymane Basse, Joeffrey Cuffaut, Joachim Kayi Sanda, Halid Sabanovic, Julien Masson, Manga Foe Ondoa, Flamarion, Andrew Jung, Makabi Lilepo, Anthony Knockaert.

İddaa Tahmini

Son haftalarda yükselen performans grafiğiyle dikkat çeken Lyon, Fransa Kupası’nda final kapısına dayandı. Ligue 2’de zor günler geçiren Valenciennes ise güven vermekten çok uzakta. Lyon’un iç sahada rahat bir galibiyetle turu geçeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.28

Betelli Oranı: H1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon iç sahada Valenciennes engelini rahat geçti. Ev sahibi 3 golle galip gelmeyi başarırken, alt ligde mücadele veren rakibine, 90 dakika boyunca gol şansı vermedi.