İddaa Tahminleri ve Analizleri

Saarbrücken Kaiserslautern Maç Tahmini 02.04.2024

Almanya DFB Kupası’nda finalin adı belli oluyor. Yarı Final eşleşmesi kapsamında Saarbrücken ile Kaiserslautern karşı karşıya geliyor. 2 Nisan Salı akşamı saat 21:45’te sahne alan mücadele, Spor SMART ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Saarbrücen galibiyetine 2.89, beraberliğe 3.47, Kaiserslautern galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.65, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Saarbrücken Final Yolunda

Almanya 3. Lig temsilcisi Saarbrücken, Almanya DFB Kupası’nda yarı finalistler arasına girmeyi başardı. DFB Kupası’nın bu sezon en sürpriz takımı olduklarını belirtelim. Ev sahibi sadece aldığı yarı final biletiyle değil, elediği güçlü rakipleriyle dikkat çekti. Karlsruher, Bayern Münih, Eintracht Frankfurt ve Möchengladbach’ı saf dışına itmeyi başaran ev sahibi, son 3 eşleşmede Bundesliga’nın güçlü takımlarını mağlup etti. Almanya’nın 3. Lig’inde 29 haftada 43 puan toplayan Saarbrücken, 11. sırada yer alıyor. Ligdeki performansı, kupa serüvenine odaklanmasını sağladı. Son 6 haftada maç kaybetmeyen ekip, ancak geçtiğimiz hafta Duisburg deplasmanında mağlup oldu. 11. sırada yer alan ve üst sıralardan umudunu kesmek zorunda kalan Saarbrücken, DFB Kupası’nda galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Kaiserslautern Teselli Peşinde

Almanya 2. Bundesliga’da küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kaiserslautern, Almanya DFB Kupası’nda ise yarı finalistler arasında yer alıyor. DFB Kupası’nda bu sezon TuS RW Koblenz, Köln, Nürnberg ve Hertha Berlin’i elemeyi başaran konuk ekip, ligde gösteremediği başarıyı kupa serüveninde gösterdi. Almanya 2. Bundesliga’da ise 27 haftayı 8 galibiyet, 5 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bıraktılar ve bitime 8 hafta kala Play Out hattında yer aldılar. Küme düşme tehlikesi devam eden Kaiserslautern, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Düsseldorf karşısında sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve ligde kötü gidişatını sürdürdü. Tekrar teselliyi DFB Kupası’nda arayacak olan ekip, final bileti için Saarbrücken karşısına çıkacak.

Saarbrücken – Kaiserslautern Maç Bilgileri

Saarbrücken – Kaiserslautern Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Spor SMART ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ludwigsparkstadion’da oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Saarbrücken’in 11’i Belli mi?

Saarbrücken’in muhtemel kadrosu: Tim Paterok, Bjarne Thoelke, Lukas Boeder, Manuel Zeitz, Kasim Rabihic, Marcel Gaus, Tim Civeja, Mohamed Naifi, Kai Brünker, Fabio Di Michele Sanchez, Luca Kerber.

Kaiserslautern’in 11’i Belli mi?

Kaiserslautern’in muhtemel kadrosu: Julian Krahl, Boris Tomiak, Almamy Toure, Tymoteusz Puchacz, Frank Ronstadt, Jan Elvedi, Filip Kaloc, Marlon Ritter, Julian Niehues, Ragnar Ache, Richmond Tachie.

İddaa Tahmini

Almanya DFB Kupası’na bu sezon hem Saarbrücken hem de Kaiserslautern aldığı sürpriz sonuçlarla damga vurdu. Final kapısına kadar gelen iki takımda bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Tarafların DFB Kupası’nda etkisini sürdüreceğini ve karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kaiserslautern deplasmanda Ritter ve Toure’nin golleriyle galip geldi. Konuk ekip 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermeden galip gelerek, DFB Kupası’nda yoluna devam etti.