İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Aston Villa İddaa Tahmini 03.04.2024

İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettirmek isteyen Manchester City iç sahada, Aston Villa’yı ağırlayacak. Mücadele saat 22.15’te start alacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından izlenebilecek.

Manchester City ve Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.31, beraberlik 6.30, Aston Villa kazanır ise 9.10 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam etmekte. KGVAR seçeneğinin 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Manchester City Galibiyet Peşinde 

Manchester City Premier Lig’de son 2 haftadan galibiyet çıkartamadı. Önce Anfield’da Liverpool ile 1-1 beraber kalan Manchester City, geçtiğimiz hafta ise Etihad’da konuk ettiği Arsenal ile yenişemedi. Mücadeleden golsüz beraberlik ile ayrılan Manchester City son 2 haftada 4 puan bıraktı. Liverpool’un 3 puan gerisinde bulunan Pep Guardiola’nın öğrencileri bu hafta ise Aston Villa’yı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Manchester City rakibine 1-0 mağlup olmuştu. Maçın favorisi olarak gösterilen Manchester City’de Nathan Ake, Kyle Walker ve Ederson’un sakatlıkları sürüyor. 

Aston Villa’da Eksikler Var 

Aston Villa Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımladan biriydi. Villa Park’ta Wolverhampton’ı konuk ettiler ve mücadeleden 2-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de 2 maç aradan sonra kazanmayı başaran Unai Emery’nin ekibi 4. Sıradaki yerini koruyor. Tottenham ile ilk 4 yarışında kıyasıya bir mücadele içinde olan Aston Villa rakibinin 3 puan önünde. Bu hafta Manchester City’nin konuğu olacak Aston Villa’yı zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Aston Villa’da John McGinn kart cezalısı. Matthew Cash, Tyrone mini, Boubacar Kamara ve Ollie Watkins ise sakat olan isimler. 

Manchester City – Aston Villa Maç Bilgileri

Manchester City – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports MAX 2 kanalından Türkiye saati ile 22.15’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Nathan Ake, Kyle Walker ve Ederson’un sakatlıkları sürüyor. Aston Villa’da John McGinn kart cezalısı. Matthew Cash, Tyrone mini, Boubacar Kamara ve Ollie Watkins ise sakat olan isimler. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Manuel Akanji, Ruben Dias, John Stones, Mateo Kovacic, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Jhon Duran

İddaa Tahmini

Manchester City son 2 haftada 4 puan kaybetti. Liverpool ve Arsenal maçlarından beraberlik ile ayrılan Guardiola’nın ekibinde moraller bozuk. Şampiyonluk umutları sürüyor ama lider Liverpool ile puan farkı 3’e çıktı. Aston Villa ise geçen hafta Wolverhampton’ı 2-0 mağlup ederek 3 puanı kaptı. 2 maç aradan sonra kazanarak moral buldular ve ilk 4 umutlarını korudular. Manchester City favori ama son 2 maçta 4 puan bıraktılar. Çok sayıda pozisyon da veriyorlar. Gollere yönelmek daha mantıklı. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…