İddaa Tahminleri ve Analizleri

Athletic Bilbao Mallorca İddaa Tahmini 06.04.2024

İspanya Kral Kupası’nda final maçı oynanacak. Athletic Bilbao ile Mallorca’nın karşı karşıya geleceği mücadeleyi saat 23.00’te Tivibu Spor 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Athletic Bilbao ile Mallorca takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını inceleyecek olursak Athletic Bilbao galibiyetine 1.70, beraberlik tercihine 3.55, Mallorca galibiyetine ise 5.75 verildiğini görüyoruz.

Atletico Madrid’i Elediler 

Athletic Bilbao Kral Kupası’nda önemli sonuçlar alarak finale kadar gelmeyi başardı. Finalde ise rakip Mallorca. Yarı finalde Atletico Madrid ile karşılaşan Ernesto Valverde’nin öğrencileri rakibini her iki maçta da mağlup ederek dikkat çekmişti. Finalde Mallorca ile karşılacak olan Athletic Bilbao maçın favorisi olarak gösteriliyor. Geçen hafta sonu ise La Liga’da Real Madrid’e deplasmanda 2-0 kaybeden Bask ekibi mağlubiyete rağmen ilk 4 umutlarını da sürdürüyor. Mallorca maçı öncesinde Athletic Bilbao’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Mallorca Dikkat Çekti 

Mallorca Kral Kupası’nda bu sezon dikkat çekmeyi başardı. Çeyrek finalde Girona’yı elemeyi başaran Mallorca, yarı finalde ise Real Sociedad’ı penaltı atışları ile geçerek adını finale yazdıran taraf oldu. Finalde ise Athletic Bilbao ile karşılaşacaklar. Mallorca adına kolay bir maç olmayacağı aşikar. La Liga’da ise geçen hafta Mestalla’da Valencia ile golsüz berabere kalan Mallorca’nın kümede kalma umutları devam ediyor. Kral Kupası finalinde Atletico Bilbao ile karşı karşıya gelecek olan Mallorca’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Athletic Bilbao – Mallorca Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Tivibu Spor 1 kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Gorka Guruzeta, Iker Muniain, Alex Berenguer, Inaki Williams

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao finalde Mallorca ile karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasından oynanan maçı Athletic Bilbao evinde 4-0 kazammıştı. İki takım arasında kadro kalite farkı da var. Mallorca’nın aklı La Liga’da. Kümede kalma savaşı veriyorlar. Yarı finalde Real Sociedad karşısında da şans eseri kazanarak finale kaldılar. Athletic Bilbao maçın favorisi. Mallorca’yı mağlup ederler ve Kral Kupası’nı müzesine götürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…