sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.04.2024

5 Nisan Cuma akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. İtalya Serie A Ligi, Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Lille – Marsilya: 2.5 ÜST, 1.88 (iddaa) – 30.00 (Bets10); Lille sahasında Marsilya’yı konuk edecek. 5 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesi, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya girilirken karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lille, 27 haftadan topladığı 46 puanla 4. sırada yer alıyor. Paulo Fonseca direktörlüğünde UEFA Şampiyonlar Ligi bileti için mücadelesini sürdüren ev sahibi, son 4 haftada maç kaybetmedi. Milli araya 1 galibiyet, 2 beraberlikle moralli giren Lille, milli ara dönüşünde ise Lens engelini 3 puanla geçti. En yakın rakiplerinden birine karşı 2-1’lik galibiyete imza atan Lille cephesinde, karşılaşmaya Edon Zhegrova 2 golle damga vurdu. İç sahada Fransa Ligue 1’in en iyi performans grafiğini ortaya koyan ev sahibi, 13 maçlık fikstürü 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Taraftarı önünde bu sezon müthiş bir form grafiği ortaya koyan Lille, bu hafta ezeli rakibi Marsilya’yı evinde ağırlayacak. Son haftaların formda takımı, derbide galibiyetlerine devam etmek istiyor. Marsilya cephesinde Jean-Louis Gasset dönemi müthiş başladı. Teknik adam değişikliğinin ardından Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 hafta boyunca kazanan Marsilya, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde ise çeyrek final biletini cebine koydu. Milli ara öncesinde seri Rennes deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle sona erdi. Milli ara dönüşünde ise iç sahada lider PSG’yi konuk eden Marsilya, 2-0’lık mağlubiyetlere devam etti. Son 2 haftada kaybedilen 6 puanın ardından, üst sıralarla puan farkı açılmaya başladı. 27 haftayı 10 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan ve 39 puanla 7. sırada yer alan Marsilya, bu kez bir diğer ezeli rakibi Lille’e deplasmanda konuk olacak. Son 2 hafta savunmada zafiyetler gösteren ve skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, kötü gidişata deplasmanda son vermek istiyor. Lille son haftalardaki etkisini sürdürmek isterken, Marsilya ise üst üste puan kayıplarına son vermek istiyor. İki ezeli rakipte üst sıralarda yer almak için mücadelesini sürdürüyor. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği dev maçta, 90 dakika ile birlikte 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Frankfurt – Werder Bremen: MS 1, 1.60 (iddaa) – 1.83 (Bets10); Almanya Bundesliga’da 28. hafta heyecanı 5 Nisan Cuma akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 21:30’da başlayan mücadelede, Eintracht Frankfurt ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1. Eintracht Frankfurt milli ara dönüşünde puan kaybına engel olamadı. Taraftarı önünde Union Berlin’i konuk eden ev sahibi, 90 dakika boyunca ortaya koyduğu üstün futbola rağmen, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Gol fırsatlarını iyi değerlendirmeyi başaramayan Frankfurt, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Dortmund mağlubiyetiyle araya giren ev sahibi, son 7 haftalık fikstürde tek mağlubiyetini Dortmund deplasmanında yaşadı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Dino Toppmöller ve öğrencileri, 7 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. 27 hafta sonunda 41 puanla kendisine 6. sırada yer bulan ev sahibi, bitime 7 hafta kala Avrupa iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Bu hafta iç sahada Werder Bremen’e karşı galibiyet arayacaklar. Werder Bremen cephesinde milli ara toparlanmak için yetmedi. Almanya Bundesliga’nın son 5 haftasında puan kayıplarına engel olmayı başaramayan, son 4 haftanın ise tamamında mağlup olan Ole Werner’in öğrencileri, üst sıralardan umudunu kesmek üzere. Son 4 haftalık fikstürde sırasıyla Hoffenheim, Dortmund, Union Berlin ve Wolfsburg karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Werder Bremen, 27 haftayı 8 galibiyet, 6 beraberlik, 13 mağlubiyetle yoluna devam ediyor. Sezonun ikinci yarısında iyi bir performans sergilemeyi başaramayan Werder Bremen, bu hafta puan kayıplarına son vermek adına Frankfurt deplasmanına konuk olacak. Son 4 haftada kalesini 8 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip fileleri ise 3 kez havalandırabildi. Almanya Bundesliga’da bitime 7 hafta kala üst sıra iddiasını sürdürmeye devam eden ve son haftalarda rakiplerine kol kolay 3 puan fırsatı vermeyen Frankfurt, bu hafta Werder Bremen engelini 3 puanla geçerek, iç sahada iyi bir sınav verecektir.

Salernitana – Sassuolo: MS 2, 1.97 (iddaa) – 2.20 (Bets10); İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftaya küme düşme hattının içerisinde giren Salernitana ile Sassuolo, 5 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve tivibu SPOR 2. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Salernitana, İtalya Serie A Ligi2nde son 8 haftaya en zayıf halka olarak girmekten kurtulamadı. İlk 30 haftanın 28’inde puan kayıplarına engel olamayan ve bu süreçte 3. kez teknik adam değişikliğine giden Salernitana, son 12 haftada Fabio Liverani ve Stefano Colantuono hamlelerine rağmen puan kayıplarına engel olamadı. Son 12 haftayı 10 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktılar. Geçtiğimiz hafta Stefano Colantuono önderliğinde ilk sınavını Bologna deplasmanında veren ve karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan Salernitana, milli ara dönüşünde kötü gidişatına devam etti. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 11’e kadar yükselirken, ev sahibi ligde kalmakta zorlanıyor. Kalesini tam 62 gole kapatamayan Salernitana, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını sergiliyor. İtalya Serie A Ligi’nin 30. haftasında Udinese’yi iç sahada konuk eden Sassuolo, 1-1’lik beraberlikle puan kayıplarına devam etti. Milli ara öncesinde konuk olduğu Roma deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen konuk ekip, son 2 haftada 5 puan kaybetti ve küme düşme hattından kurtulamadı. 8 hafta boyunca maç kazanamayan ve düşme hattının içerisine giren Sassuolo, kötü gidişata çare olarak göreve Davide Ballardini’yi getirdi. Yeni hocasıyla ilk maçtan galibiyet hasretine son veren ve Frosinone engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekipte, teknik adam etkisi kısa sürdü ve düşüş yeniden başladı. Bitime 8 hafta kala küme düşme hattının üzeriyle arasında 1 puan fark bulunan Sassuolo, bu hafta en alt sıradaki Salernitana karşısında galibiyet arayacak. Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Sassuolo, bu hafta en alt sıradaki Salernitana’ya karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Konuk ekip hem son haftalarda hem de sezon genelinde rakibine oranla daha iyi bir performans sergiliyor. Sassuolo’nun deplasmandan 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 5.92

Bets10 Bahis Oranı: 120.78