Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Marsilya İddaa Tahmini 05.04.2024

Lille sahasında Marsilya‘yı konuk edecek. 5 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesi, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lille galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.55, Marsilya galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran fırsatlarında ise Lille – Marsilya karşılaşmasında 2.5 Üst seçeneğini değerlendirmeniz halinde, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Lille İç Sahada Ligin En İyisi

Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya girilirken karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lille, 27 haftadan topladığı 46 puanla 4. sırada yer alıyor. Paulo Fonseca direktörlüğünde UEFA Şampiyonlar Ligi bileti için mücadelesini sürdüren ev sahibi, son 4 haftada maç kaybetmedi. Milli araya 1 galibiyet, 2 beraberlikle moralli giren Lille, milli ara dönüşünde ise Lens engelini 3 puanla geçti. En yakın rakiplerinden birine karşı 2-1’lik galibiyete imza atan Lille cephesinde, karşılaşmaya Edon Zhegrova 2 golle damga vurdu. İç sahada Fransa Ligue 1’in en iyi performans grafiğini ortaya koyan ev sahibi, 13 maçlık fikstürü 9 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Taraftarı önünde bu sezon müthiş bir form grafiği ortaya koyan Lille, bu hafta ezeli rakibi Marsilya’yı evinde ağırlayacak. Son haftaların formda takımı, derbide galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Marsilya Toparlanmak İstiyor

Marsilya cephesinde Jean-Louis Gasset dönemi müthiş başladı. Teknik adam değişikliğinin ardından Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 hafta boyunca kazanan Marsilya, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde ise çeyrek final biletini cebine koydu. Milli ara öncesinde seri Rennes deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle sona erdi. Milli ara dönüşünde ise iç sahada lider PSG’yi konuk eden Marsilya, 2-0’lık mağlubiyetlere devam etti. Son 2 haftada kaybedilen 6 puanın ardından, üst sıralarla puan farkı açılmaya başladı. 27 haftayı 10 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan ve 39 puanla 7. sırada yer alan Marsilya, bu kez bir diğer ezeli rakibi Lille’e deplasmanda konuk olacak. Son 2 hafta savunmada zafiyetler gösteren ve skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, kötü gidişata deplasmanda son vermek istiyor.

Lille – Marsilya Maç Bilgileri

Lille – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Leny Yoro, Santos Carvalho, Ismaily, Gabriel Gudmundsson, Yusuf Yazıcı, Nabil Bentaleb, Benjamin Andre, Angel Gomes, Edon Zhegrova.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Bamo Meite, Chancel Mbemba, Amine Harit, Pape Gueye, Leonardo Balerdi, Jordan Veretout, Geoffrey Kondogbia, Renan Lodi, Vitinha, Pierre Aubameyang.

İddaa Tahmini

Lille son haftalardaki etkisini sürdürmek isterken, Marsilya ise üst üste puan kayıplarına son vermek istiyor. İki ezeli rakipte üst sıralarda yer almak için mücadelesini sürdürüyor. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği dev maçta, 90 dakika ile birlikte 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.88

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille taraftarı önünde hata yapmadı. Fonseca ve öğrencileri, ezeli rakibi Marsilya’yı 3 golle mağlup etmeyi başarırken, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. 4 golün atıldığı Fransa Ligue 1 mücadelesinde, iki takımda skor katkılarıyla bizleri yanıltmadı.