Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Frankfurt Werder Bremen İddaa Tahmini 05.04.2024

Almanya Bundesliga‘da 28. hafta heyecanı 5 Nisan Cuma akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 21:30’da başlayan mücadelede, Eintracht Frankfurt ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1.

Bets10, Eintracht Frankfurt galibiyetine 1.83, beraberliğe 3.94, Werder Bremen galibiyetine ise 4.13 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.76, 2.5 Alt 2.11 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt Galibiyet Peşinde

Eintracht Frankfurt milli ara dönüşünde puan kaybına engel olamadı. Taraftarı önünde Union Berlin’i konuk eden ev sahibi, 90 dakika boyunca ortaya koyduğu üstün futbola rağmen, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Gol fırsatlarını iyi değerlendirmeyi başaramayan Frankfurt, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Dortmund mağlubiyetiyle araya giren ev sahibi, son 7 haftalık fikstürde tek mağlubiyetini Dortmund deplasmanında yaşadı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Dino Toppmöller ve öğrencileri, 7 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. 27 hafta sonunda 41 puanla kendisine 6. sırada yer bulan ev sahibi, bitime 7 hafta kala Avrupa iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Bu hafta iç sahada Werder Bremen’e karşı galibiyet arayacaklar.

Werder Bremen’de Düşüş Sürüyor

Werder Bremen cephesinde milli ara toparlanmak için yetmedi. Almanya Bundesliga’nın son 5 haftasında puan kayıplarına engel olmayı başaramayan, son 4 haftanın ise tamamında mağlup olan Ole Werner’in öğrencileri, üst sıralardan umudunu kesmek üzere. Son 4 haftalık fikstürde sırasıyla Hoffenheim, Dortmund, Union Berlin ve Wolfsburg karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Werder Bremen, 27 haftayı 8 galibiyet, 6 beraberlik, 13 mağlubiyetle yoluna devam ediyor. Sezonun ikinci yarısında iyi bir performans sergilemeyi başaramayan Werder Bremen, bu hafta puan kayıplarına son vermek adına Frankfurt deplasmanına konuk olacak. Son 4 haftada kalesini 8 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip fileleri ise 3 kez havalandırabildi.

Frankfurt – Werder Bremen Maç Bilgileri

Frankfurt – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Jessic Ngankam.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Julian Malatini, Anthony Jung, Romano Schmid, Felix Agu, Justin Njinmah, Leonardo Bittencourt, Olivier Deman, Marvin Ducksch, Nick Woltemade, Rafael Borre.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da bitime 7 hafta kala üst sıra iddiasını sürdürmeye devam eden ve son haftalarda rakiplerine kol kolay 3 puan fırsatı vermeyen Frankfurt, bu hafta Werder Bremen engelini 3 puanla geçerek, iç sahada iyi bir sınav verecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.83

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda haftayı 10 kişi tamamlamak zorunda kalırken, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Frankfurt ve Werder Bremen ikinci yarısında goller bulduğu mücadelede, beraberlikten kurtulamadı. Frankfurt iç sahada 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalarken kazanmasını beklediğimiz ev sahibi, mağlubiyetten zor kurtuldu.