İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Sassuolo Maç Tahmini 05.04.2024

İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftaya küme düşme hattının içerisinde giren Salernitana ile Sassuolo, 5 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve tivibu SPOR 2.

intobet, Salernitana galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.55, Sassuolo galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Salernitana Dipten Kurtulamadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Salernitana, İtalya Serie A Ligi2nde son 8 haftaya en zayıf halka olarak girmekten kurtulamadı. İlk 30 haftanın 28’inde puan kayıplarına engel olamayan ve bu süreçte 3. kez teknik adam değişikliğine giden Salernitana, son 12 haftada Fabio Liverani ve Stefano Colantuono hamlelerine rağmen puan kayıplarına engel olamadı. Son 12 haftayı 10 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktılar. Geçtiğimiz hafta Stefano Colantuono önderliğinde ilk sınavını Bologna deplasmanında veren ve karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan Salernitana, milli ara dönüşünde kötü gidişatına devam etti. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 11’e kadar yükselirken, ev sahibi ligde kalmakta zorlanıyor. Kalesini tam 62 gole kapatamayan Salernitana, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performansını sergiliyor.

Sassuolo Zor Günler Geçiriyor

İtalya Serie A Ligi’nin 30. haftasında Udinese’yi iç sahada konuk eden Sassuolo, 1-1’lik beraberlikle puan kayıplarına devam etti. Milli ara öncesinde konuk olduğu Roma deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen konuk ekip, son 2 haftada 5 puan kaybetti ve küme düşme hattından kurtulamadı. 8 hafta boyunca maç kazanamayan ve düşme hattının içerisine giren Sassuolo, kötü gidişata çare olarak göreve Davide Ballardini’yi getirdi. Yeni hocasıyla ilk maçtan galibiyet hasretine son veren ve Frosinone engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekipte, teknik adam etkisi kısa sürdü ve düşüş yeniden başladı. Bitime 8 hafta kala küme düşme hattının üzeriyle arasında 1 puan fark bulunan Sassuolo, bu hafta en alt sıradaki Salernitana karşısında galibiyet arayacak.

Salernitana – Sassuolo Maç Bilgileri

Salernitana – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Pasquale Mazzocchi, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Mattia Viti, Gianmarco Ferrari, Josh Doig, Marcus Pedersen, Kristian Thorstvedt, Luca Lipani, Matheus, Nedim Bajrami, Andrea Pinamonti, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Sassuolo, bu hafta en alt sıradaki Salernitana’ya karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Konuk ekip hem son haftalarda hem de sezon genelinde rakibine oranla daha iyi bir performans sergiliyor. Sassuolo’nun deplasmandan 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.97

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kümede kalma mücadelesi veren Sassuolo, ligin en zayıf halkası Salernitana karşısında 2-0’lık üstünlüğü koruyamadı. Konuk ekip ilk yarıyı 2-0 önde kapatmayı başarırken, Salernitana ikinci yarıda skoru 2-2’ye getirdi.