İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Manchester City İddaa Tahmini 06.04.2024

İngiltere Premir Lig’de Cumartesi günü 7 maç var. Günün ilk maçında Manchester City deplasmanda, Crystal Palace’a konuk oluyor. Mücadele saat 14.30’da Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Crystal Palace ile Manchester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Crystal Palace galibiyetinin 9.90, beraberlik tercihinin 5.55, Manchester City galibiyetinin ise 1.33 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Crystal Palace 4 Maçtır Kazanıyor 

Crystal Palace Premier Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Vitality’de Bournemouth’a konuk olan Crystal Palece, maçın bitimine son 10 dakika kala yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu. Bournemouth kalesinde pozisyon bulmakta da zorlanan bir Crystal Palace vardı. Premier Lig’de son 4 maçından da galibiyet çıkartamayan Crystal Palace’da düşme tehlikesi sürüyor. Luton Town ile aralarında 8 puanlık fark var. Bu hafta sonu Manchester City’i konuk edecek olan Crystal Palace’da Michael Olise, Rob Holding ve Cheich Doucoure’nin sakatlıkları sürüyor. 

Manchester City 3 Puanı Kaptı 

Manchester City Premier Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Liverpool ve Arsenal karşısında üst üste puan kayıpları yaşayan Pep Guardiola’nın öğrencileri Etihad’da konuk ettiği Aston Villa karşısında hata yapmadı ve rakibini 4-1 mağlup ederek moral buldu. 3 gol atmayı başaran Phil Foden galibiyetin baş mimarıydı. 2 maç aradan sonra kazanmayı başaran Manchester City bu hafta sonu Crystal Palace’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Nathan Ake, Kyle Waker ve Ederson sakat olan isimler. 

Crystal Palace – Manchester City Maç Bilgileri

Crystal Palace – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Michael Olise, Rob Holding ve Cheich Doucoure’nin sakatlıkları sürüyor. Manchester City’de Nathan Ake, Kyle Waker ve Ederson sakat olan isimler. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Manuel Akanji, Ruben Dias, John Stones, Mateo Kovacic, Bernardo Silva, Rodri, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Crystal Palace Premier Lig’de puan kaybetmeye devam ediyor. Son solarak Bournemouth deplasmanında 1-0 kaybeden Crysatl Palace’da kazanamama serisi 4 maça çıktı. Manchester City ise zirve takibini devam ettiriyor. Hafta içi Aston Villa engelini 4-1 ile geçerek moral buldular. 2 maç aradan sonra kazanan Manchester City bu hafta Crystal Palace’a konuk olacak. Pep Guardiola’nın öğrencileri rahat bir galibiyet alarak şampiyonluk umutlarını devam ettirir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.50

Rexbet Oranı: H2, Oran 1.88

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…