Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Leipzig İddaa Tahmini 06.04.2024

Almanya Bundesliga‘nın 8. sırasında yer alan Freiburg ile 5. sıradaki Leipzig karşı karşıya geliyor. 6 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Freiburg galibiyetine 4.66, beraberliğe 4.26, Leipzig galibiyetine ise 1.69 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.96, beraberliğe 3.73, konuk ekibe ise 1.50 oran veriyor.

Freiburg Zorlanmadan Kazandı

Milli ara öncesinde Freiburg sahasında namağlup lider Bayer Leverkusen’i konuk ederken, karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. 26 hafta sonunda 11. yenilgisini alan Christian Streich ve öğrencileri, lider karşısında sahadan puansız ayrılmasına karşın, bulduğu 2 gol ve gösterdiği dirençli futbolla yükselişin sinyallerini verdi. Milli ara dönüşünde Mönchengladbach deplasmanına konu kolan Freiburg, karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Net bir galibiyetle güven tazeleyen ve üst sıra yarışındaki iddiasını son 7 haftaya taşımayı başaran ev sahibi, bu hafta ise sahasında Leipzig’i konuk edecek. 36 puanla 8. sırada yer alan Freiburg, Avrupa potasında yer alabilmek için mücadelesini sürdürüyor. Avrupa vedasının ardından tamamen rotasını lige çeviren ev sahibi, deplasmanda mağlup olduğu Leipzig’den 3 puan almak istiyor.

Leipzig Son Haftalarda Etkili

Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’da 3’te 3 yapmayı başaran Leipzig, milli ara dönüşünde Mainz 05 engeline takıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda ettikten sonra sezonun geri kalanında Almanya Bundesliga’da mücadele etmek zorunda kalan Marco Rose ve öğrencileri, üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. Bochum, Darmstadt 98 ve Köln karşısında kazanan konuk ekip, 3 maçta rakip fileleri tam 11 kez havalandırdı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Mainz 05 karşısında ise 90 dakika golsüz beraberlikle geçildi. Maç boyunca rakibini kendi yarı sahasına hapsetmeyi başaran ve çok net fırsatları gole çeviremeyen Leipzig, rakibine karşı ezici bir oyun sergilemesine rağmen, sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Bitime 7 hafta kala 50 puanla ligin 5. sırasında kendisine yer bulan Leipzig, Şampiyonlar Ligi potasına yükselmek için mücadele ediyor. Bu hafta sezonun ilk yarısında 3-1 mağlup etmeyi başardıkları Freiburg’a deplasmanda konuk olacaklar.

Freiburg – Leipzig Maç Bilgileri

Freiburg – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde Philipp Lienhart, Noah Weisshaupt ve Matthias Ginter’in sakatlıkları devam ediyor. Leipzig’de ise Yussuf Poulsen’in sakatlığı bulunuyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Christian Günter, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Dani Olmo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamaya devam eden Leipzig, son 4 haftada namağlup bir performans sergiledi. Son 7 haftada Şampiyonlar Ligi potasına yetişmek isteyen Leipzig, bu hafta zorlu Freiburg deplasmanından 3 puanla çıkarak, Bundesliga’da etkisini sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.69

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig deplasmanda Freiburg engelini zorlanmadan geçti. Konuk ekip tam 4 golle 3 puanı cebine koymayı başarırken, üst sıraları zorlayan Freiburg’a 90 dakika sonunda sadece 1 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.