Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Stuttgart İddaa Tahmini 06.04.2024

Almanya Bundesliga’nın formda takımlarından Borussia Dortmund ile Stuttgart, 28. haftada karşı karşıya geliyor. 6 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Borussia Dortmund galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.94, Stuttgart galibiyetine ise 2.83 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.43, 2.5 Alt 2.93 oran kazandırıyor.

Der Klassiker’de Zafer Dortmund’un

Almanya Bundesliga’da 4 haftadır kazanan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek finalistler arasında yer alan Borussia Dortmund, milli aradan derbi galibiyetiyle döndü. Milli ara öncesinde Union Berlin, Werder Bremen ve Frankfurt karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Edin Terzic’in öğrencileri, milli ara dönüşünde Bayern Münih deplasmanına konuk oldu. Ezeli rakibine deplasmanda tam 10 yıldır mağlup etmeyi başaramayan Sarı Siyahlılar, bu kötü seriye 2-0’lık galibiyetle son verdi. Der Klassiker’den istediğini alan Dortmund cephesinde, galibiyeti getiren goller Karim Adeyemi ve Julian Ryerson’dan geldi. Son 7 haftada şampiyonluk umutları kalmayan Dortmund, 2. sıra için mücadele edecek. Ev sahibi Bayern Münih galibiyetinin ardından 2. sıra ile puan farkını 7’ye indirirken, bu hafta 3. sıradaki Stuttgart ile karşı karşıya gelecek. Bu hafta karşı karşıya gelecekleri rakiple aralarında ise sadece 4 puan fark bulunuyor.

Stuttgart Çok Formda

Almanya Bundesliga’da tam 9 haftadır bileği bükülmeyen Stuttgart, 3. sıradaki yerini korumaya devam ediyor. Bitime 7 hafta kala, Stuttgart bu sezon ilk 27 haftanın en sürpriz performanslarından birini ortaya koydu ve Sebastian Hoeness direktörlüğünde sezonun geri kalanı için UEFA Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele edecek. Son 9 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Stuttgart, milli ara dönüşünde Heidenhiem ile 3-3 berabere kaldı. İç sahada 2-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ve 2-0 geriye düşen konuk ekip, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtuldu. 27 haftadan 18 galibiyet çıkarmayı başaran, rakip fileleri ise tam 63 kez havalandırmayı başaran Stuttgar,t rüya gibi bir sezon geçiriyor. Etkisini son haftalara taşımayı başaran konuk ekipte, Sehrou Guirassy çıktığı 27 maçta attığı 23 gol ve yaptığı 25 asistle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu hafta en yakın takipçisi Dortmund karşısına çıkacak olan Stuttgart, seriyi deplasmanda sürdürmek istiyor.

Borussia Dortmund – Stuttgart Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund takımında Ramy Bensebaini’nin sakatlığı devam ediyor. Stuttgart cephesinde ise Nikolas Nartey, Dan-Axel Zagadou, Anthony Rouault’un sakatlıkları devam ederken, Waldemar Anton ise kart cezalısı.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ian Maatsen, Mats Hummels, Niklas Süle, Emre Can, Nico Schlotterbeck, Jadon Sancho, Marco Reus, Bynoe-Gittens, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Fabian Bredlow, Maximilian Mittelstadt, Hiroki Ito, Mahmoud Dahoud, Angelo Stiller, Lilian Egloff, Chris Führich, Atakan Karazor, Jamie Leweling, Enzo Millot, Sehrou Guirassy.

İddaa Tahmini

Son 4 haftanın tamamında kazanan Dortmund, 3. sıra takibini sürdürüyor. Son 9 haftada maç kaybetmeyen Stuttgart ise rakibinin puan farkını kapatmasına izin vermedi. İki yakın rakip Bundesliga’da bitime 7 hafta kala karşı karşıya geliyor. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki formda takımında birbirlerine ilk yarıda üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.29

Genzobet Oranı: İY 0, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda ise skoru belirleyen isim 64. dakikada Serhou Guirassy oldu ve Stuttgart’a sezonun en zorlu deplasmanlarından birinde 3 puanı getirdi. Kazananları tebrik ederiz.