Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Sivasspor İddaa Tahmini 12.04.2024

Trendyol Süper Lig’de yeni hafta heyecanı başlıyor. Sivasspor deplasmanda, Trabzonspor’a konuk oluyor. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Trabzonspor ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Trabzonspor kazanır 1.58, beraberlik 4.44, Sivasspor kazanır ise 6.20 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde 2.5 ÜST tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.    

Trabzonspor Galibiyet Peşinde 

Trabzonspor Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyor. Abdullah Avcı’nın ekibi geçtiğimiz hafta konuk olduğu Konyaspor deplasmanından 3 puan çıkartmayı başardı. Rakibini deplasmanda 3-1 ile geçen Bordo Mavililer 3. Sıradaki yerini de korumuş oldu. Beşiktaş’ın 2 puan bıraktığı haftayı kazanarak geçen Trabzonspor bu hafta Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor’un almış olduğu 4 maçlık seyircisiz oynama cezası sebebiyle bugün mücadele seyircisiz oynanacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Paul Onuachu’nun sakatlıkları sürüyor. 

Sivasspor Deplasmanda Kayıp 

Sivasspor Süper Lig’de geçen haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü Rey Manaj’ın tek golüyle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra kazanan Bülent Uygun’un ekibinde Avrupa umutları sürüyor. Beşiktaş ve Başakşehir’in 2 puan bıraktığı haftada karlı takımlardan biri olan Sivasspor bu hafta Trabzonspor deplasmanına konu olacak. Sivasspor’un son dönemde deplasman karnesinin pek iyi olmadığını da belirtelim. Süper Lig’de oynadıkları son 6 deplasman maçından da galibiyet çıkartamadılar. Maç öncesinde Sivasspor’da Bartuğ Elmaz’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Trabzonspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Paul Onuachu’nun sakatlıkları sürüyor. Sivasspor’da Bartuğ Elmaz’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Trezeguet

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Roman Kvet, Emrah Başsan, Clinton N’Jie, Rey Manaj

İddaa Tahmini

Trabzonspor geçen hafta Konyaspor deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile döndü. Süper Lig’de 3. Sıradaki yerini koruyan Trabzonspor bu hafta Sivasspor’u konuk edecek. Sivasspor ise Fatih Karagümrük’ü iç sahada 1-0 mağlup etti ve Avrupa umutlarını sürdürdü. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda hücumda üretken. Gollere yöneleceğim. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran ***

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…