Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Metz Lens İddaa Tahmini 12.04.2024

İddaa fikstüründe 12 Nisan Cuma akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 29. hafta mücadelesinde, Metz ile Lens karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Ligue 1’in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede intobet, Metz galibiyetine 4.45, beraberliğe 3.75, Lens galibiyetine ise 1.82 oran belirlemiş durumda.

Metz Düşme Potasında

Geçtiğimiz hafta Brest deplasmanına konuk olan Metz, düşme hattından kurtulmak için deplasmanda galibiyet ararken, henüz 6. Dakikada 1-0 öne geçmeyi başardı. Üstünlüğünü sadece 6 dakika koruyabilen ev sahibi, 60. dakikaya girildiğinde ise 4-1 geriye düştü. Son 14 dakikada atılan 2 gol mağlubiyete engel olmazken, üst üste 3. Kez sahadan mağlubiyetle ayrılan, son 15 haftanın ise 13’ünde puan kaybeden Laszlo Bölöni’nin öğrencileri, bitime 7 hafta kala tehlikeyi yakından hissediyor. Son 3 haftada kalesini tam 11 gole kapatmayı başaramayan ve son hafta savunma zafiyetlerine devam eden Metz, bu hafta iç sahada Lens’e karşı galibiyet arayacak.

Lens Yerini Tehlikeye Attı

Geride bıraktığımız hafta iç sahada Le Havre ile 1-1 berabere kalan ve 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan Lens, son 23 haftada ilk kez üst üste 3 maçta puan kaybetti. Milli aradan etkisiz bir geri dönüş yapan Frankc Haise ve öğrencileri, puan kayıplarına bir türlü çare bulamadı. Nice ve Lille mağlubiyetlerinin ardından, Le Havre karşısında puan kayıplarına devam eden Lens, üst sıralardaki yerini tehlikeye attı. 28 haftalık fikstürü 12 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 43 puanla kendisine 6. Sırada yer buldu. Ligin ilk yarısında Metz’e karşı iç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan Lens, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında bir kez daha puan kaybı yaşamak istemiyor.

Metz – Lens Maç Bilgileri

Metz – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz takımında Joel Asoro, Benjamin Tetteh ve Christophe Herelle’nin sakatlıkları devam ediyor. Lens cephesinde ise Jimmy Cabot ve Salis Abdul Samed’in sakatlıkları devam ediyor.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Koffi Kouao, Ismael Traore, Van Den Kerkhof, Sadibou Sane, Matthieu Udol, Didier Lamkel, Danley Jean Jacques, Lamine Camara, Nguessan Kouadio, Georges Mikautadze.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Ruben Aguilar, Jonathan Gradit, Kevin Danso, Abdukodir Khusanov, Neil El Aynaoui, David Costa, Andy Diouf, Przemyslaw Frankowski, Sepe Elye Wahi, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de Avrupa bileti için mücadele veren Lens 3 haftadır devam eden puan kayıplarına rağmen 6. Sırada yer almaya devam ediyor. Metz ise 3 haftadır mağlup olurken, küme düşme hattından çıkamadı. Lens deplasmandan galibiyetle çıkarak, üst sıralardaki yerini sağlamlaştıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, kazanan kümede kalma mücadelesi veren Metz oldu. Lens ise son 4 haftanın tamamında puan kaybetti ve üst sıralardan uzaklaştı.