Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Heidenheim Maç Tahmini 13.04.2024

İddaa fikstüründe 13 Nisan Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga‘nın 29. hafta mücadelesinde, Bochum ile Heidenheim karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Bochum galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.71, Heidenheim galibiyetine ise 3.37 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Bochum Tehlike Hattında

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bochum, Almanya Bundesliga’da 28. hafta geride kalırken, 25 maçın tamamında puan kaybetti. Thomas Letsch yönetiminde kötü gidişata rağmen teknik adam değişikliğine gitmeyen ev sahibi, son 6 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Geçtiğimiz hafta en yakın rakiplerinden Köln’e deplasmanda konuk olan ve mağlubiyetle kötü gidişatını sürdüren Bochum’un, bitime 6 hafta kala küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3’e kadar indi. Kalesini 28 maçta 58 gole kapatamayan ve rakip fileleri 33 kez havalandıran ev sahibi, savunma performansıyla da güven vermiyor. Bochum bu hafta bir diğer yakın rakibi Heidenheim karşısında hata yapmak istemiyor.

Heidenheim Puan Farkını Açtı

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Heidenheim, 28 haftalık fikstürü 8 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bıraktı. Topladığı 33 puanla ligin 10. sırasında kendisine yer bulan Frank Schmidt ve öğrencileri, bu hafta Bochum deplasmanına konuk olacak. Almanya Bundesliga’da 6 hata boyunca puan kayıplarına engel olmayı başaramayan ve düşme hattıyla arasındaki puan farkı günden güne azalan Heidenheim, geçtiğimiz hafta Bayern Münih karşısında puan kayıplarına dur dedi. Haftanın sürpriz galibiyetlerinden birine imza atan Heidenheim, 3-2’lik galibiyetle hem rahat bir nefes aldı hem de düşme hattıyla puan farkını açmayı başardı. Düşme hattıyla arasında 10 puan fark bulunan konuk ekip, bitime 6 hafta kala farkı korumak istiyor.

Bochum – Heidenheim Maç Bilgileri

Bochum – Heidenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum’da Mohammed Tolba, Moritz-Broni Kwarteng ve Goncalo Paciencia’nın sakatlıkları devam ediyor. Heidenheim cephesinde bu hafta Thomas Keller’in sakatlığı devam ederken, Nikola Dovedan kart cezalısı.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Bernardo, Patrick Osterhage, Ivan Ordets, Keven Schlotterbeck, Kevin Stöger, Anthony Losilla, Maximilian Wittek, Noah Loosli, Moritz Broschinski, Takuma Asano.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Norman Theuerkauf, Patrick Mainka, Jonas Föhrenbach, Kevin Sessa, Jan-Niklas Beste, Haktab Traore, Jan Schöppner, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da tam 6 hafta sonra galip gelen ve düşme potasıyla puan farkını 10’a çıkaran Heidenheim, bitime 6 hafta kala rahat nefes aldı. Bayern Münih’i mağlup ederek dikkatleri üzerine çeken konuk ekip, Bochum deplasmanında kazanmaya devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.86

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 3.37

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. İki takımda 90 dakikayı golsüz beraberlikle geçerken, Bundesliga’da bitime 5 hafta kala sahadan 1’er puanla ayrılmak zorunda kaldı. Zor günler geçiren Bochum karşısında kazanmasını beklediğimiz Heidenheim, sahadan 1 puanla ayrıldı.