Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Köln İddaa Tahmini 13.04.2024

Almanya Bundesliga‘da zirvenin en yakın takipçisi Bayern Münih, 13 Nisan Cumartesi akşamı sahasında kümede kalma mücadelesi veren Köln‘ü konuk edecek. Saat 16:30’da başlayan mücadele, tivibu SPOR 1 ve beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Bayern Münih galibiyetine 1.22, beraberliğe 6.82, Köln galibiyetine ise 13.88 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.08, beraberliğe 6.26, konuk ekibe ise 9.57 oran veriyor.

Bayern Münih Toparlanmak İstiyor

Bayern Münih ise Almanya Bundesliga’da şampiyonluk umutlarını kaybederken, rotasını tamamen UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Almanya Bundesliga’da son 11 sezona ambargo koyan Bayern Münih, bu sezon Bayer Leverkusen ile yarışta erken havlu attı. Son 2 haftada önce Dortmund ardından Heidenheim’a karşı mağlup olan ev sahibi, bitime 6 hafta kala zirvenin 16 puan gerisine düştü. İç sahada Dortmund’a karşı tam 10 yıl sonra maç kaybeden Bayern Münih, ardından Heidenheim karşısında kötü gidişatını sürdürdü. Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşleşmesi kapsamında hafta içi Arsenal deplasmanına konuk olan Tuchel ve öğrencileri, deplasmandan 2-2’lik beraberlikle döndü. Maç kazanmakta zorlanan Bayern Münih, bu hafta Köln karşısında kötü gidişata son vermek istiyor.

Köln Lige Tutundu

Almanya Bundesliga’da son 6 haftaya girilirken, Köln cephesinde küme düşme tehlikesi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 7 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi başarmalarına karşın, henüz düşme hattının içerisinden çıkamadılar. Geçtiğimiz hafta iç sahada en yakın rakibi Bochum karşısında galip gelmeyi başaran Köln, 28 hafta sonunda 4. galibiyetini aldı. Düşme hattının üzeriyle arasında 4 puan fark buluna Köln, bu hafta Bayern Münih karşısında bu hafta galibiyetlerine devam etmek istiyor. 28 maçta kalesini tam 49 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise sadece 23 kez havalandırmayı başarabildi. Ligde kalma savaşı devam eden ve geçen hafta aldığı galibiyetle lige sıkı sıkı tutunan Köln, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Bayern Münih – Köln Maç Bilgileri

Bayern Münih – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Bouna Sarr, Serge Gnabry, Tarek Buchmann ve Sacha Boey’in sakatlıkları devam ediyor. Köln’de ise Luca Kilian, Florian Dietz, Mark Uth ve Davie Selke’nin sakatlıkları devam ediyor. Eric Martel ise kart cezalısı.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Matthijs de Ligt, Min-Jae Kim, Joshua Kimmich, Aleksandar Pavlovic, Jamal Musiala, Leroy Sane, Leon Goretzka, Eric Dier, Harry Kane.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Jan Thielmann, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

Şampiyonluk yarışında havlu atan Bayern Münih, 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Köln ise 7 hafta sonra gelen galibiyete rağmen, düşme potasından kurtulamadı. Bitime 6 hafta kala galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, mücadelede karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih iç sahada Köln engelini 3 puanla geçti. Zirve takibini sürdüren ev sahibi, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında 2 golle galip gelmeyi başarırken, 90 dakika boyunca kalesinde gole izin vermedi. Köln adına bitime 5 hafta kala işler yolunda gitmiyor.