İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Juventus İddaa Tahmini 13.04.2024

13 Nisan Cumartesi akşamı Torino derbisi sahne alıyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 32. haftasında sahne alacak dev maçta, Torino ile Juventus karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:00’da başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Torio galibiyetine 3.55, beraberliğe 3.15, Juventus galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.60 2.5 Alt 1.50 oran kazandırıyor.

Torino Son Dakika Golüyle Mağlup

Torino bu hafta ezeli rakibi Juventus karşısında galibiyet arayacak. Torino derbisine iç sahada çıkacak olan ev sahibi, ezeli rakibine tam 19 maçtır üstünlük kuramıyor. Son yıllarda Torino derbisinde üstünlük tamamen Juventus’un eline geçti. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon 31 haftayı 11 galibiyet, 11 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Ivan Juric ve öğrencileri, 44 puanla 9. sırada yer aldı. Avrupa potasına yetişmeye çalışan ev sahibi, Udinese ve Monza karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkarmayı başarırken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Empoli deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle döndü. 2-0 geriden gelerek Zapata’nın golleriyle skoru 2-2’ye getirmeyi başaran Torino, son dakika golüyle mağlubiyetten kurtulmayı başaramadı.

Juventus Kabustan Uyandı

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk hayalleri suya düşen Juventus, 2. sıradaki yerini ise Milan’a kaptırdı. Üst sıralarda zor günler geçirmeye başlayan konuk ekip, son 10 haftanın 8’inde puan kayıplarına engel olamadı. Son 10 haftaya kadar şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Massimo Allegri ve öğrencileri, son 10 haftada ise hem zirveyle puan farkının açılmasına engel olamadı hem de 2. sıradaki yerini Milan’a kaptırdı. 4 hafta boyunca üst üste puan kayıpları yaşayan JUVE, geçtiğimiz hafta ezeli rakiplerinden Fiorentina’yı iç sahada 1-0 mağlup ederek, puan kayıplarına dur demeyi başardı. 2. sıra ile arasında 6 puan fark bulunan konuk ekip, bu hafta Torino derbisinde galibiyet arayacak. Torino’ya karşı 19 maçtır kaybetmeyen JUVE, seriyi deplasmanda sürdürmek istiyor.

Torino – Juventus Maç Bilgileri

Torino – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino takımında Koffi Djidji, Gvidas Gineitis, Perr Schuurs, Ivan Ilic ve Pietro Pellegri’nin sakatlıkları devam ediyor. Juventus cephesinde ise Arkadiusz Milik’in sakatlığı devam ederken, Nicolo Fagioli ve Paul Pogba ise kart cezalısı.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Karol Linetty, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Andrea Cambiaso, Fabio Miretti, Moise Kean, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 4 hafta sonra galip gelerek üst sıralardaki yerini bırakmayan ve Şampiyonlar Ligi umutlarını koruyan Juventus, bu hafta Torino derbisinde galibiyet arayacak. 19 maçtır ezeli rakibine karşı kaybetmeyen Juventus, zorlu Torino deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.96

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide puanlar bölüşüldü. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaramazken, Torino ve Juventus sahadan 1’er puanla ayrıldı. Juventus cephesinde kötü gidişata devam etti ve üst sıralardan uzaklaşmaya başladı.