Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Hoffenheim Maç Tahmini 13.04.2024

tivibu SPOR 4 ve beIN SPORTS ekranlarından 13 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mainz 05 ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek.

Bundesliga’nın alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Betroad, Mainz 05 galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.94, Hoffenheim galibiyetine ise 3.46 oran belirlemiş durumda.

Mainz 05 Play Out Hattında

Almanya Bundesliga’da son 6 haftaya girilirken, Mainz 05 yükselişe geçti. 3 haftadır maç kaybetmeyen Bo Henriksen ve öğrencileri, 7 puanla ligde kalma umutlarını arttırdı. Ev sahibi iç sahada Bochum ve Darmstadt 98’i mağlup etmeyi başarırken, deplasmanda Leipzig ile golsüz berabere kaldı. En yakın rakiplerine puan kaptırmayan ev sahibi, düşme hattının üzeriyle puan farkını 3’e kadar indirdi. 28 haftadan topladığı 23 puanla ligin Play Out hattında yer alan Mainz 05, ligde kalmak adına son haftalardaki etkisini sürdürmek zorunda. İç sahada Hoffenheim’ı konuk edecek olan Mainz 05, sezonun ilk yarısı deplasmanda rakibinden 1 puan almayı başardı.

Hoffenheim Golcüleriyle Kazandı

Hoffenheim cephesinde geçtiğimiz hafta sahneye golcüler çıktı ve 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan konuk ekibe 3 puanı getirdi. Sahasında Augsburg’u konuk eden Hoffenheim, 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergilediği mücadeleden 3-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Frankfurt, Stuttgart ve Bayer Leverkusen mağlubiyetlerinin ardından puan kayıplarına son vermeyi başaran Hoffenheim, bitime 6 hafta kala Avrupa yarışında umutlarını korudu. 28 haftadan 36 puan toplamayı başaran ve ligin 8. sırasında yer alan Hoffenheim’ın, 6. sıradaki Frankfurt ile arasında 6 puan fark bulunuyor. Weghorst, Kramaric ve Ihlas Bebou son maçta attığı gollerle dikkat çekerken, hücum hattında eski gücüne kavuşan konuk ekip, toparlanma sinyalleri verdi.

Mainz 05 – Hoffenheim Maç Bilgileri

Mainz 05 – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde Stefan Bell ve Maxim Leitsch’in sakatlıkları devam ediyor. Hoffenheim’da ise Marco John ve Mergim Berisha’nın sakatlıkları devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Hanche-Olsen, Sepp van den Berg, Anthony Caci, Nadiem Amiri, Merveille Papela, Josuha Guilavogui, Dominik Kohr, Jonathan Burkardt, Jessic Ngankam, Ajorque Ludovic.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Finn Ole Becker, Stanley Nsoki, Pavel Kaderabek, Anton Stach, Maximilian Beier, Umut Tohumcu, Wout Weghorst, Ihlas Bebou, Robert Skov, Florian Grillitsch.

İddaa Tahmini

Mainz 05 kümede kalmak adına son 3 haftada iyi performanslar sergileyip, iyi sonuçlar aldı. Hoffenheim ise geçtiğimiz hafta kazanarak, Avrupa umutlarını korudu. Galibiyetlerine devam etmek isteyen iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gole sahne olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, kazanan Mainz 05 oldu. Ev sahibi 4 golle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, Hoffenheim deplasmanda 1 gol bulabildi. İki takımda hücum performanslarıyla, bizleri yanıltmadı.