Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Borussia Dortmund İddaa Tahmini 13.04.2024

13 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Borussia Dortmund karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 16:30’da başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Mönchengladbach galibiyetine 3.18, beraberliğe 4.15, Dortmund galibiyetine ise 2.06 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.41, 2.5 Alt 3.02 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Sakatlıklarla Boğuşuyor

Mönchengladbach cephesinde karşılaşma öncesi eksikler dikkat çekiyor. Sakatlıklarla boğuşan ev sahibinde, Dortmund maçı öncesinde Simon Walde, Florian Neuhaus, Tony Jantschke, Kouadio Kone, Christoph Kramer ve Grant-Leon Ranos’un sakatlıkları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Wolfsburg deplasmanından 4-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran ve 4 hafta sonra Bundesliga’da galip gelmeyi başaran ev sahibi, düşme hattıyla puan farkını 8’e çıkardı ve bitime 6 hafta kala rahat bir nefes almayı başardı. Bu hafta galibiyetlerine Dortmund karşısında devam etmek isteyen Gladbach, kazanarak düşme hattıyla puan farkını çift hanelere çıkarmak istiyor.

Borussia Dortmund Galibiyet Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final mücadelesi veren Borussia Dortmund, konuk olduğu zorlu İspanya deplasmanında Atletico Madrid’e diş geçiremedi. Evine 2-1’lik mağlubiyetle dönen Dortmund, hafta içinde Atletico Madrid’i mağlup etmek zorunda kaldı. Almanya Bundesliga’da ise 28. haftayı 1-0’lık Stuttgart mağlubiyetiyle kapattıklarını söyleyelim. Edin Terzic ve öğrencileri, en yakın rakiplerinden Stuttgart’a karşı iç sahada mağlup olurken, 4 haftadır devam eden galibiyet serisi sona erdi. 28 haftadan 53 puan toplamayı başaran Dortmund, Şampiyonlar Ligi biletini cebine koymak istiyor. Üst sıralara yetişemeye çalışan konuk ekibin, Şampiyonlar Ligi dönüşünde galibiyete ihtiyacı var.

Mönchengladbach – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gladbach cephesinde Simon Walde, Florian Neuhaus, Tony Jantschke, Kouadio Kone, Christoph Kramer ve Grant-Leon Ranos’un sakatlıkları devam ediyor. Dortmund takımında ise Ramy Bensebaini’nin sakatlığı devam ediyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Cristian Chiarodia, Maximilian Wöber, Luca Netz, Stefan Lainer, Florian Neuhaus, Kouadio Kone, Robin Hack, Julian Weigl, Jordan Siebatcheu, Franck Honorat.

Borussia Dortmund'un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ryerson, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen, Emre Can, Marcel Sabitzer, Jadon Sancho, Julian Brandt, Marco Reus, Niclas Füllkrug.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst üste 4 maçta aldığı galibiyetlerin ardından Stuttgart’a kaybeden Dortmund, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi2nde mağlup oldu. Mağlubiyetlere son vermek isteyen Edin Terzic ve öğrencileri, Gladbach deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.79

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.06

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund beklediğimiz gibi deplasmandan 3 puanla döndü. Sarı Siyahlılar mücadelede 55. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmesine rağmen, 3 puanla sahadan ayrılmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.