Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Wolfsburg İddaa Tahmini 13.04.2024

Leipzig sahasında Wolfsburg‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘da son 6 haftaya girilirken, zorlu mücadele 13 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3.

Red Bull Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betelli, Leipzig galibiyetine 1.37, beraberliğe 5.40, Wolfsburg galibiyetine ise 7.73 oran belirlemiş durumda.

Leipzig Çok Formda

Almanya Bundesliga’da son 5 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Leipzig, milli ara dönüşünde etkisini sürdürmeye devam etti. Son 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Leipzig, Mainz 05 karşısında alınan beraberliğin ardından, geçtiğimiz hafta Freiburg deplasmanından 4-1’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Son 5 maçta tam 15 gole imza atan ev sahibi, hücum hattında harika bir performans grafiği sergiliyor. 28 haftayı 16 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyetle 53 puan toplamayı başaran ve 4. sırada kendisine yer bulan Leipzig, Şampiyonlar Ligi hedefine bitime 6 hafta kala devam ediyor. Ev sahibi bu hafta Wolfsburg karşısına çıkacak. Sezonun ilk yarısı Wolfsburg’a karşı dpelasmanda 2-1 mağlup olduklarını söyleyelim.

Wolfsburg Galibiyet Adına Zorlanıyor

Wolfsburg cephesinde teknik adam etkisi kısa sürdü. Niko Kovac ile yollarını ayıran konuk ekip, göreve 2 hafta önce Ralph Hasenhüttl’i getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Werder Bremen deplasmanında veren ve karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak, tam 11 hafta sonra Bundesliga’da galip gelmeyi başaran Wolfsburg, düşme hattıyla puan farkını korumayı başardı. Geçtiğimiz hafta Gladbach karşısına moralli çıkan konuk ekip, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılırken, bitime 6 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Bitime 6 hafta düşme potasıyla arasında 5 puan fark bulunan ve son 13 haftadan sadece 1 galibiyet çıkaran Wolfsburg cephesinde, teknik adam hamlesine rağmen kötü gidişata devam ediyor.

Leipzig – Wolsburg Maç Bilgileri

Leipzig – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Yussuf Poulsen’in sakatlığı devam ederken, David Raum ise kart cezalısı. Wolfsburg’da ise Lukas Nmecha, Rogerio ve Koen Casteels’in sakatlıkları devam ederken, Maxence Lacroix ise kart cezalısı.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, Dani Olmo, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Benjamin Sesko.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Sebastiaan Bornauw, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Maxi Arnold.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 5 hafta namağlup bir performans sergileyen Leipzig, son haftaların en formsuz takımlarından Wolfsburg karşısına çıkıyor. Ev sahibi son haftalardaki etkisin sürdürecek ve taraftarı önünde sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig evinde Wolfsburg engelini kayıpsız geçti. Ev sahibi 3 puanı 3 golle almayı başarırken, bizleri yanıltmadı. Ev sahibinde galibiyeti getiren goller Daniel Olmo, Benjamin Sesko ve Lois Openda’dan geldi.