İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Brighton Bahis Tahmini 13.04.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Burnley ile Brighton’ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Burnley ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 3.60, beraberlik 3.95, Brighton kazanır ise 2.00 olarak açıklanmış.

Burnley’de Moraller Bozuk 

Burnley’de moraller bozuk. Kümede kalma savaşı veren rakibi Everton karşısında puan alamayan Burnley, Goodisoon Park’ta rakibine 1-0 kaybetti. Vincent Kompany’nin öğrencileri 19 puana sahip ve düşme hattında yer alıyor. Luton Town’un kazandığı haftayı puansız geçen Burnley’in kümede kalma umutları da zora girdi. 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Burnley’in Premier Lig’de oynadığı son 10 haftada sadece 1 kez kazanabildiğini de belirtelim. Bu hafta sonu Turf Moor’da Brighton’ı konuk edecek Burnley’de Dara O’Shea kart cezalısı. Nathan Redmond, Aaron Ramsey ve Lyle Foster’ın ise sakatlıkları sürüyor. 

Brighton Evinde Kaybetti 

Brighton Premier Lig’de geçtiğimi hafta sonu yine puan kaybı yaşadı. Robeto De Zerbi’nin öğrencileri AMEX’de konuk ettiği Arsenal’a 3-0 mağlup oldu. Güçlü rakibine karşı direnç gösteremediler ve mücadeleden puansız ayrıldılar. Premier Lig’de son haftalarda puan kayıplarını sürdüren Brighton’ın son 3 maçından da galibiyet çıkartamadığını belirtelim. Yaşanan puan kayıplarının ardından 10. Sıraya kadar gerileyen Brighton’ın Avrupa şansları da zora girdi. Bu hafta Turf Moor’da Burnley’e konuk olacak Brighton’da Kaoru Mitoma, Billy Gilmour ve Jack Hinshelwood’un sakatlıkları sürüyor. 

Burnley – Brighton Maç Bilgileri

Burnley – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Dara O’Shea kart cezalısı. Nathan Redmond, Aaron Ramsey ve Lyle Foster’ın ise sakatlıkları sürüyor. Brighton’da Kaoru Mitoma, Billy Gilmour ve Jack Hinshelwood’un sakatlıkları sürüyor. 

Burnley'in 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Jack Hinshelwood, Evan Ferguson

İddaa Tahmini

Burnley’de moraller bozuk. Geçen hafta sonu Everton’a deplasmanda 1-0 kaybeden Burnley kümede kalma yolunda ağır bir yenilgi aldı. Luton Town’un kazandığı haftayı puansız kapattılar. Brighton’da ise puan kayıpları sürüyor. Geçen hafta sonu AMEX’de Arsenal’a 3-0 kaybeden Brighton’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Avrupa şansları da zorlaşmaya başladı diyebiliriz. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Gollere yöneleceğim. İki takımında gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…