İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Luton Town İddaa Tahmini 13.04.2024

İngiltere Premier Lig’de liderlik hesapları yapan Manchester City evinde, Luton Town’u ağırlayacak. Karşılaşmanın saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Manchester City ile Luton Town takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Manchester City galibiyetine 1.11, beraberlik tercihine 10.50, Luton Town galibiyetine ise 25.00 verildiğini görüyoruz.

Manchester City Moralli 

Manchester City’de moraller yerinde. Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Crystal Palace’a konuk olan Pep Guardiola’nın öğrencileri karşılaşmadan 4-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Zor bir deplasmandan önemli bir 3 puan ile dönen Manchester City şampiyonluk umutlarını da devam ettiriyor. Lider Arsenal’ın sadece 1 puan gerisinde yer alan Manchester City, hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e konuk oldu ve karşılaşmadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Tur umutlarını Etihad’a taşıyan Manchester City bu hafta sonu Premier Lig’de Luton Town ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Manchester City’de Kyle Walker ve Ederson’un sakatlıkları sürüyor. 

Luton Town 10 Maç Sonra Kazandı 

Luton Town Premier Lig’de 10 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçen hafta sonu Kenilworth Road’da Bournemouth’u konuk eden Luton Town mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan çıkartmayı başaran Rob Edwards’ın öğrencileri puanını 25’e yükseltti ve kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Nottingham Forest’ın mağlup olduğu haftayı 3 puan ile geçen Luton Town bu hafta Manchester City deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Luton Town’da Elijah Adebayo, Albert Sami Lokongo, Mads Andersen ve Tom Lockyer’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester City – Luton Town Maç Bilgileri

Manchester City – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kyle Walker ve Ederson’un sakatlıkları sürüyor. Luton Town’da Elijah Adebayo, Albert Sami Lokongo, Mads Andersen ve Tom Lockyer’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Manuel Akanji, Ruben Dias, Josko Gvardiol, John Stones, Mateo Kovacic,, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Kevin De Bruyne, Erling Haaland

Luton Town'un ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

Manchester City geçen hafta konuk olduğu Crystal Palace deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 4-2 mağlup eden Manchester City şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Luton Town ise geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Bournemouth’u 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1 mağlup ettiler. 10 maç aradan sonra kazanan Luton Town kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Etihad’da Manchester City’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Luton Town’u farklı mağlup ederek lider Arsenal’ın takibini devam ettirirler. 

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.43

Betroad Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.80

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…