Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Fenerbahçe İddaa Tahmini 14.04.2024

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını sürdüren Fenerbahçe deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fatih Karagümrük kazanır 6.74, beraberlik 4.91, Fenerbahçe kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. İY 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Fatih Karagümrük 6 Maçtır Kazanamıyor 

Fatih Karagümrük Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Ligde oynadıkları son maçta Sivasspor deplasmanına konuk olan Tolunay Kafkas’ın ekibi sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın son dakikalarında yedikleri golle haftayı puansız kapattılar. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan Fatih Karagümrük düşme hattında yer alıyor. Bu hafta sonu iç sahada Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Fatih Karagümrük’ü zor bir maçın beklediğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’te önemli bir eksik yok. 

Fenerbahçe Galibiyet Peşinde 

Fenerbahçe hafta içi Karaiskakis’de Olympiakos’a 3-2 kaybetti. UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos karşısında 3-0 geriye düşmelerine rağmen oyundan kopmayan Fenerbahçe, arka arkaya goller bularak tur umutlarını devam ettirdi. İstanbul’da Fenerbahçe’nin turu geçmesi bekleniyor. Süper Lig’de ise Kadıköy’de Adana Demirspor’u 4-2 mağlup eden Fenerbahçe şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Süper Lig’de bu hafta sonu düşme hattındaki Fatih Karagümrük’e konuk olacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe’de Sebastian Szymanski kart cezalısı. Joshua King, Luan Peres ve Jayden Oosterwolde’nin sakatlıkları bulunuyor. 

Fatih Karagümrük – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Sebastian Szymanski kart cezalısı. Joshua King, Luan Peres ve Jayden Oosterwolde’nin sakatlıkları bulunuyor. 

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük Süper Lig’de 6 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta konuk oldukları Sivasspor deplasmanında 1-0 mağlup oldular. Fenerbahçe ise liderlik hesapları yapıyor. Geçen hafta Adana Demirspor’u 4-2 ile geçen İsmail Kartal’ın ekibi zirve takibini devam ettirdi. Hafta içi çok önemli bir Olympiakos maçı var ama Fenerbahçe’nin Fatih Karagümrük karşısında da puan kaybına tahammülü yok. Sarı Lacivertliler maça hızlı başlar ve ilk yarıyı önde kapatır.

İddaa Oranı: İY 2, Oran 1.74

Bets10 Oranı: İY 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…