Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor İstanbulspor Bahis Tahmini 14.04.2024

Trendyol Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettirmek isteyen Hatayspor iç sahada, İstanbulspor’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Hatayspor ve İstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 1.50, beraberlik 4.68, İstanbulspor kazanır ise 7.19 olarak açıklanmış.

Hatayspor Alt Sıralarda 

Hatayspor Süper Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Volkan Demirel’in ekibi geçen hata konuk olduğu Galatasaray deplasmanında sürpriz yapamadı. Rakibine Rams Park’ta 1-0 kaybeden Hatayspor son 5 maçlık süreçte sadece 1 galibiyet alabildi. Düşme hattının da sadece 2 puan üzerindeler. Özellikle bu hafta Ankaragücü ile Hatayspor’un karşı karşıya geleceği haftada Hatayspor’un alacağı olası bir 3 puan, kümede kalma umutlarını iyice arttıracak. İstanbulspor maçı öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

İstanbulspor 10 Maçtır Kazanamıyor 

İstanbulspor’un artık önümüzdeki sezon TFF 1. Lig’de yer alması kesin gibi. Haftalardır galibiyet alamayan Sarı Siyahlılar ligin son sırasında bulunuyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Çaykur Rizespor’a 4-0 mağlup oldular. Süper Lig’de tam 10 maçtır kazanamayan Osman Zeki Korkmaz’ın öğrencileri bu hafta sonu ise Hatayspor’un konuğu olacak. İstanbulspor bugün mağlup olursa, matematiksel olarak ligden düşmeleri kesinleşecek. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da eksik bulunmuyor. 

Hatayspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Hatayspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Emrehan Gedikli, Mendy Mamadou, Jackson

İddaa Tahmini

Hatayspor geçen hafta konuk olduğu lider Galatasaray deplasmanından puansız döndü. Rams Park’ta rakibine 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de düşme hattına yakın olan Hatayspor bu hafta İstanbulspor karşısında kazanarak kümede kalma umutlarını devam ettirmek istiyor. İstanbulspor’un ise artık TFF 1. Lig hesapları yapmaya başladığını belirtelim. Süper Lig’de 10 maçtır kazanamıyorlar ve son sıradalar. Hatayspor net favori. Volkan Demirel’in ekibi iç sahada kazanarak moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…