Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Antalyaspor Bahis Tahmini 14.04.2024

Trendyol Süper Lig’de üst sıra takibini devam ettiren Çaykur Rizespor evinde, Antalyaspor’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Çaykur Rizespor ile Antalyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını inceleyecek olursak Çaykur Rizespor galibiyetine 2.31, beraberlik tercihine 3.58, Antalyaspor galibiyetine ise 3.24 verildiğini görüyoruz.

Çaykur Rizespor’da Avrupa Umutları 

Çaykur Rizespor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Son sıradaki İstanbulspor’a konuk olan Çaykur Rizespor mücadeleden 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Rahat bi galibiyet alan İlhan Palut’un ekibinde Avrupa umutlarının arttığını da belirtelim. Beşiktaş’ın son haftalardaki puan kayıpları ile birlikte aradaki puan farkı 2’ye kadar indi. Süper Lig’de son 2 maçını kazanan Karadeniz ekibi bu hafta sonu Antalyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor’da Mithat Pala ve Benhur Keser sakat olan isimler. 

Antalyaspor’dan 1 Puan 

Antalyaspor Süper Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Sergeçen Yalçın’ın ekibi geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Akdeniz ekibi 1 puana razı oldu. Sergen Yalçın’ın ekibi bir önceki hafta ise Vodafone Park’ta Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ederek dikkat çekmişti. Son 2 maçından 4 puan çıkartan Antalyaspor’u bu hafta zor bir 90 dakika bekliyor. Çaykur Rizespor’a konuk olacak Antalyaspor’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Çaykur Rizespor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – AntalyasporMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Mithat Pala ve Benhur Keser sakat olan isimler. 

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Dal Varesanovic, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Babajide Akintola

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor Süper Lig’de Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Geçen hafta İstanbulspor deplasmanından 4-0 kazanan Karadeniz ekibi son 2 maçından da galibiyet ile ayrıldı. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Antalyaspor karşısında da kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyorlar. Antalyaspor ise geçen hafta Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Son 2 haftada 4 puan toplayan Akdeniz ekibi moralli. Çaykur Rizespor’un ilk 4 şansını devam ettirmesi adına kazanması gereken bir maç. İç sahada iyi sonuçlar alan Çaykur Rizespor 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 2.31

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…