Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Başakşehir İddaa Tahmini 14.04.2024

Trendyol Süper Lig’de Pazar günü 4 maç var. Günün ilk maçında Başakşehir deplasmanda, Pendikspor’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Pendikspor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Pendikspor kazanır 2.65, beraberlik 3.57, Başakşehir kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.     

Pendikspor’dan Golsüz Beraberlik 

Pendikspor Süper Lig’de geçen hafta konuk olduğu Samsunspor deplasmanından puan çıkartmayı başardı. Rakibi ile golsüz berabere kaldılar ve kümede kalma umutlarını devam ettirdiler. Puanını 30’a yükselten İbrahim Üzülmez’in öğrencileri bu hafta sonu Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Ligin boyu da iyice kısaldı ve Pendikspor’un alacağı her puanın önemi çok büyük. Sezonun ilk yarısında Başakşehir’e 4-1 kaybeden Pendikspor bu kez rakibi karşısında sürpriz peşinde. Maç öncesinde Pendikspor’da Leandro Kappel’in sakatlığı bulunuyor. 

Başakşehir’de Önemli Eksik 

Başakşehir Süper Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Ankaragücü deplasmanında 2-1 kaybeden ve 3 maçlık galibiyet serisi sonlanan Başakşehir, bu yenilginin ardından da Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maçın uzatma dakikalarında attıkları golle 1 puanı kurtardılar. Süper Lig’de ilk 5 umutlarını devam ettirmek isteyen Başakşehir bu hafta sonu düşme hattındaki Pendikspor’a konuk olacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Başakşehir’de golcü Piatek kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Pendikspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Pendikspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Serkan Asan, Welinton, Alpaslan Öztürk, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Fredrik Midtsjö, Gökcan Kaya, Abdoulay Diaby, Badou Ndiaye, Mame Thiam

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Leo Dubois, Leo Duarte, Ousseynou Ba, Lucas Lima, Deniz Türüç, Berkay Özcan, Onur Ergün, Daniel Aleksic, Serdar Gürler, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Pendikspor Süper Lig’de geçen hafta Samsunspor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Düşme hattında bulunan İbrahim Üzülmez’in ekibi son 2 maçında 4 puan topladı ve kümede kalma umutlarını sürdürüyorlar. Başakşehir ise geçen hafta Beşiktaş ile yenişemedi. Karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son dönemde kalesini gole kapatamayan bir Başakşehir var. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.74

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…