sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.04.2024

İddaa fikstüründe 14 Nisan Pazar akşamı yer alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak düzenledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Darmstadt 98 – Freiburg: MS 2, 1.65 (iddaa) – 1.91 (Bets10) ; Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Darmstadt 98, bitime 6 hafta kala Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası olmaktan kurtulamadı. Son 22 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, son 22 haftayı 15 mağlubiyet, 7 beraberlikle geride bıraktı.  Küme düşme hattının üzeriyle arasında tam 12 puan fark bulunan Darmstadt 98, kalan tüm maçlarını kazanması halinde dahi, ligde kalmayı başaramayabilir. Kalesini 28 maçta 71 gole kapatamayan ev sahibi, aynı zamanda Bundesliga’nın en zayıf savunma performansını sergiliyor. Geçen hafta kümede kalma mücadelesi veren Mainz 05’e karşı deplasmanda 4-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibinde, kötü gidişat devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 28 haftayı 10 galibiyet, 6 beraberlik, 12 mağlubiyetle 36 puan toplamayı başaran Freiburg, bitime 6 hafta kala 9. sırada kendisine yer buldu. Son haftalarda istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan konuk ekip, deplasmanda 2 haftadır üst üste galibiyetler almayı başarırken, iç sahada ise 5 maçtır galip gelemiyor. Gladbach’a karşı deplasmanda alınan 3-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Leipzig’e karşı 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadılar. Kalesini 28 maçta 52 gole kapatmayı başaramayan Freiburg, rakip fileleri ise 40 kez havalandırdı. Sezonun ilk yarısında Darmstadt 98 ile 1-1 berabere kalan Freiburg, bu hafta ligin en zayıf halkasına puan kaptırmak istemiyor. Almanya Bundesliga’da üst sıralara yetişmeye çalışan Freiburg, bu hafta ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda 2 haftadır kazanan Freiburg, Darmstadt 98 karşısında kazanmaya devam edecektir.

Bayer Leverkusen – Werder Bremen: H1, 1.63 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın 29 haftasında Werder Bremen ile karşı karşıya gelecek olan Bayer Leverkusen, kazanması halinde tarihinin ilk Almanya Bundesliga şampiyonluğuna ulaşacak. Xabi Alonso yönetiminde 28 hafta namağlup bir performansla liderlik ipini göğüsleyen ev sahibi, 24 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı. 76 puanla yoluna devam eden Bayer Leverkusen, bu hafta kazanamasa dahi, rakiplerinin puan kaybetmesi halinde de şampiyonluğunu ilan edecek. Namağlup yürüyüşüne UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden ev sahibi, West Ham’a karşı iç sahada aldığı 2-0’lık galibiyetle birlikte, yarı final kapısını araladı. 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdürmeye devam eden Leverkusen, bitime 6 hafta kala Almanya Bundesliga’yı kazanarak, rotasını DFB Kupası ve Avrupa Ligi’ne çevirmek istiyor. Almanya Bundesliga’da 6 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Werder Bremen’in, düşme hattıyla arasındaki puan farkı tek hanelere indi. Son 6 haftayı 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Ole Werner’in öğrencileri, üst üste alınan 4 mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Frankfurt karşısında sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Sezonun ikinci yarısıyla birlikte maç kazanmakta zorlanan Werder Bremen, bu hafta şampiyonluk için sahaya çıkacak olan Bayer Leverkusen karşısında sürpriz arayacak. 28 haftadan 8 galibiyet çıkarmayı başarabilen Werder Bremen’in, bitime 6 hafta kala düşme hattıyla arasında 8 puan fark bulunuyor. Evinde kazanarak Almanya Bundesliga’da şampiyonluğunu ilan etme fırsatına sahip olan Bayer Leverkusen, taraftarı önünde bu fırsatı kaçırmayacak ve rahat bir galibiyetle tarihinin ilk Bundesliga şampiyonluğunu yaşamayı başaracaktır.

Udinese – Roma: MS 2, 1.98 (iddaa) – 2.32 (Bets10) ; Udinese, 31 maçın 27’sinde puan kaybetmesine rağmen, aldığı 16 beraberlikle düşme hattının üzerinde kalmayı başardı. 4 galibiyet, 16 beraberlik ve 11 mağlubiyetle toplamda 28 puan toplayan Gabriele Cioffi’nin öğrencileri, küme düşme korkusuyla karşı karşıya. Geçtiğimiz hafta puan kayıplarına Serie A lideri İnter’e karşı iç sahada 2-1’lik skorla devam eden ev sahibi, en alt sıradaki Salernitana’nın ardından, ilk 31 haftadan en az galibiyet çıkaran takım oldu. Bitime 7 hafta kala düşme potasıyla arasında sadece 2 puan fark bulunan Udinese, bu hafta iç sahada Roma’yı konuk edecek. Ev sahibinin ligde kalmak için puan kayıplarına son vermeye ihtiyacı var. Roma yeni hocasıyla çok formda. Göreve Daniele De Rossi geldikten sonra, konuk ekip hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde son 11 hafta sadece lider İnter’e karşı mağlubiyet yaşayan konuk ekip, geri kalan 10 haftadan ise 8 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. Son olarak geçtiğimiz hafta Lazio derbisinden 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Roma, bitime 7 hafta kala 55 puanla 5. sırada yer aldı. Şampiyonlar Ligi potasına girmek için mücadele eden Rossi ve öğrencileri, hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde ise ezeli rakibi Milan’ı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Yarı final kapısını aralayan konuk ekipte, sezonun son haftalarına girilirken moraller yüksek. İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yarı final kapısını araladı. Üst üste derbi galibiyetleri alan konuk ekip, güven vermeyi başardı. Roma’nın zorlu Udinese deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 5.32

Bets10 Bahis Oranı: 8.19