sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 14.04.2024

Fransa Ligue 1’de son 7 haftaya girilirken, 14 Nisan Pazar akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Le Havre – Nantes: KGVAR, 1.84 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Le Havre, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lens deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen ev sahibi, son 10 haftanın ise 9’unda puan kayıplarına engel olamadı. Küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inen Le Havre, bitime 6 hafta kala küme düşme tehlikesini en yakından hisseden takımlar arasında yer alıyor. 28 haftayı 6 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan ve 28 puan toplamayı başaran Le Havre, bu hafta ligde yakın rakiplerinden Nantes karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi sezonun ilk yarısında Nantes’e deplasmanda konuk olmuş ve 10 kişi kaldığı mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Teknik adam etkisi Nantes cephesinde kısa sürdü. Fransa Ligue 1’de üst üste 3 hafta sahadan puansız ayrılan Nantes, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı ve göreve 2 hafta önce Antoine Kombouare’yi getirdi. Teknik adam değişikliği ilk haftadan galibiyeti getirdi. Nice deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaran ve rahat bir nefes alan Nantes, geçtiğimiz hafta ise Lyon’a karşı iç sahada kaybetti. 3-1’lik mağlubiyetle birlikte, bitime 6 hafta kala küme düşme hattıyla aralarındaki puan farkı 2’ye kadar indi. En yakın rakibi Le Havre ile karşı karşıya gelecek olan konuk ekip, ligde kalmak yolunda en kritik sınavlarından birini verecek. Sezonun ilk yarısında rakibiyle golsüz berabere kalan Nantes’in, deplasmanda galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hisseden Le Havre ile Nantes, galibiyet için sahaya çıkıyor. Düşme potasıyla arasında sadece 2 puan fark bulunan iki takımında, 3 puana ihtiyacı var. Tarafların 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

Clermont – Montpellier: MS 2, 1.92 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de ilk 28 haftayı 4 galibiyet, 9 beraberlik, 15 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başaran Clermont, bitime 6 hafta kala en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. Pascal Gastien yönetiminde zor günler geçiren ev sahibi, son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. Son 3 haftadan 4 puan çıkaran Clermont, Le Havre karşısında kazanıp, PSG ile berabere kalırken, tek mağlubiyetini ise Toulouse karşısında aldı. Geçtiğimiz hafta lidere deplasmanda konuk olan ev sahibi, 1-0 öne geçtiği maçta galibiyeti kaçıran taraf oldu. Bitime 5 dakika kala kalesinde beraberlik golüne engel olamayan Clermont, bitime 6 hafta kala küme düşme hattının üzeriyle puan farkını 7’ye indirdi. Bu hafta iç sahada Montpellier’e karşı galibiyet arayacak olan ev sahibi, sezonun ilk yarısı deplasmanda rakibinden 1 puan almayı başarmıştı. Konuk ekip Montpellier son haftalarda yükselen performansıyla dikkat çekti. 2 hafta öncesine kadar Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, son 2 haftada en yakın rakiplerini mağlup ederek, düşme potasıyla puan farkını açıyor. Le Havre ve Lorient karşısında sahadan 2-0’lık galibiyetlerle ayrılmayı başaran Montpellier, düşme potasıyla puan farkını 6’ya çıkardı. Bitime 6 hafta kala alınan üst üste galibiyetlerle rahat bir nefes almayı başaran konuk ekip, bu hafta ligin en  zayıf halkası Clermont ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. 28 haftadan 8 galibiyet çıkarmayı başaran Montpellier, bu hafta galibiyetlerine devam etmek ve düşme potasıyla puan farkını açmak istiyor. Fransa Ligue 1’de son 2 haftadan 2-0’lık galibiyetlerle çıkmayı başaran Montpellier, düşme hattıyla puan farkını 6’ya çıkardı. Rahat bir nefes almayı başaran Montpellier, yükselişini en alt sıradaki Clermont karşısında galibiyetle sürdürecektir.

Lyon – Brest: MS 2, 2.93 (iddaa) – 3.30 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de küme düşme hattıyla puan farkını açmayı başaran Lyon, Fransa Kupası’nda ise final biletini cebine koydu. Sezona tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birine imza atan ev sahibi, Piere Sage’in göreve gelişiyle birlikte, iki kulvarda birden yükselişe geçti. Fransa Ligue 1’de ev sahibi son 9 hafta sadece sahadan 1 kez mağlubiyetle ayrılırken, geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanında 3-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Son 4 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlikle geçiren Lyon, Fransa Kupası’nda ise Valenciennes engelini 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Final biletini cebine koyan ve finalde PSG’nin rakibi olmayı başaran Lyon, bu hafta ise sahasında Brest’i konuk edecek. Ev sahibi son haftalardaki etkisini sürdürmek için sahaya çıkıyor. Eric Serge Roy yönetiminde zirve takibine devam eden Brest, Fransa Ligue 1’de tarihi bir başarı gösteriyor. Bitime 6 hafta kala liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden konuk ekip, son 17 haftada sadece Lens karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılırken, son 2 haftada Lorient ve Metz karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Lider ile arasında 10 puan farkı bulunan Brest, bu hafta Lyon deplasmanına konuk olacak. Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumaya devam eden, zirveyle puan farkını ise 10’a kadar indirerek, şampiyonluk umutlarını korumaya devam eden Brest, 28 maçta kalesinde sadece 223 gole izin verdi. Ligin en iyi savunma performanslarından birini sergilerken, rakip fileleri ise 41 kez havalandırmayı başardı. Fransa Ligue 1’de bu sezon Serge Roy yönetiminde tarihi bir performans sergileyen Brest, son haftalarda çok formda. Zirveyle puan farkını 10’da tutan ve şampiyonluk umutlarını koruyan Brest, galibiyetlerine bu hafta Lyon deplasmanında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 10.35

Bets10 Bahis Oranı: 14.54