sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 14.04.2024

14 Nisan Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi’nde sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Sassuolo – Milan: MS 2, 1.58 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Sassuolo cephesinde Davide Ballardini dönemi puan kayıplarıyla devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme hattından çıkmak için teknik adam değişikliğine giden Sassuolo, yeni hocasıyla ilk maçından 3 puanı almayı başarsa da, son haftalarda yeniden puan kaybetmeye başladı. Frosinone karşısında alınan 1-0’lık iç saha mağlubiyetinin ardından, Roma deplasmanından mağlubiyetle döndüler. Son 2 haftada ise Udinese ve Salernitana ile berabere kalan Sassuolo, yakın rakiplerine karşı galip gelemedi ve bitime 7 hafta kala küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam etti. 31 haftadan 6 galibiyet çıkarabilen Sassuolo, bu hafta iç sahada Milan’ı konuk edecek. Zirvenin en yakın rakibi Milan karşısında işleri oldukça zor. UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu’nun ilk maçında Roma’yı sahasında ağırlayan Milan, 1-0’lık mağlubiyetle tur şansını zora soktu. Stefano Pioli ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde üst üste galibiyetler almayı başarırken, Avrupa’da istediği etkiyi gösteremedi. Serie A Ligi’nde tam 5 haftadır kazanan konuk ekip, liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam ediyor. Şampiyonluk umutlarını kaybetmesine karşın, Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumayı başaran Milan, Avrupa’dan moralsiz dönüyor. Son 5 haftada 10 gole imza atan konuk ekip, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Hem savunma hem de hücum hattında etkisini Serie A Ligi kapsamında sürdürmeye devam eden Pioli’nin öğrencileri, bu hafta Udinese deplasmanında galibiyet arayacak. 28 haftadan 68 puan toplamayı başaran Milan, sezonun ilk yarısında rakibi mağlup etmeyi başarmıştı. İtalya Serie A Ligi’nde lider İnter’i takibini sürdüren, son 5 haftanın tamamından ise galip çıkmayı başaran Milan, ligin en formda takımları arasında yer alıyor. Avrupa yenilgisini unutturmak isteyen Milan, deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Napoli – Frosinone: MS 1, 1.18 (iddaa) – 1.36 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 3. kez teknik adam değişikliğine giden ve göreve 7 hafta önce Francesco Calzona’yı getiren Napoli, 28 haftayı 13 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakırken, kendisine 8. sırada yer buldu. Son 7 haftada sadece 1 kez mağlup olan Napoli, geri kalan 6 haftayı ise 3 galibiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Monza deplasmanından 4-2’lik galibiyetle çıkmayı başaran ev sahibi, üst sıralara tutunmayı başardı. Avrupa umutlarını koruyan ve rotasını tamamen Serie A Ligi’ne çeviren Napoli, bu hafta sahasında Frosinone’yi konuk edecek. Ev sahibi düşme hattındaki rakibine puan kaptırmak istemiyor. Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya küme düşme hattının içerisinde giriyor. Son 10 haftanın tamamında puan kaybeden konuk ekip, puan kayıplarına bir türlü son vermeyi başaramadı. Sezonun ikinci yarısında kabus gibi bir futbol ortaya koyan Frosinone, son 10 haftanın 6’sında mağlup olurken, 4 maçta ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. Küme düşme hattının üzeriyle arasında sadece 1 puan fark bulunan Frosinone, bu hafta Napoli’ye karşı kazanarak, düşme hattından kurtulma şansına sahip. 28 hafta sonunda sadece 6 maçtan galip çıkmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 61 gole engel olamadı. En alt sıradaki Salernitana’nın ardından, ligin en zayıf savunma performansını sergiliyor. Teknik adam değişikliğinin ardından toparlanma sinyalleri veren Napoli, düşme hattının içerisinde yer alan ve Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Frosinone karşısında, galibiyetlerine devam edecek ve üst sıraları bırakmayacaktır.

İnter – Cagliari: H1, 1.25 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanına konuk olan İnter, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden 3 puanı son dakika golüyle aldı. İkinci yarının hemen başında Hakan Çalhanoğlu skora dengeyi getirirken, 90. dakikada son sözü Davide Frattesi söyledi. Tam 25 haftadır namağlup bir performans grafiğiyle yoluna devam eden İnter, 21 galibiyet, 4 beraberlikle ligi domine etti. Bu sezon 31 maç sonunda tek yenilgisini Sassuolo’ya karşı alan Simone Inzaghi ve öğrencileri, bitime 7 hafta kala en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 17’ye kadar çıkardı. Son 7 haftadan 3 galibiyet alması halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan İnter, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ligde adeta mağlubiyeti unutan ev sahibi, bu hafta iç sahada Cagliari’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya girilirken, bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak olan Cagliari cephesinde düşme tehlikesi devam ediyor. Son haftalardaki etkisiyle düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Claudio Ranieri ve öğrencileri, son 7 haftada sadece 1 kez mağlup oldu. Monza dışında hiçbir rakibine 3 puan fırsatı vermeyen Cagliari, geri kalan 6 haftadan 12 puan topladı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Şampiyonlar Ligi potası için mücadele veren Atalanta ile karşı karşıya gelen Cagliari, haftanın sürpriz galibiyetlerinden birine imza attı ve 2-1’lik skorla 3 puanı cebine koydu. Düşme hattıyla arasında 4 puan fark bulunan konuk ekip, galibiyetlerine lider karşısında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’ni domine eden İnter, şampiyonluk yürüyüşüne devam ediyor. 25 haftadır mağlup olmayan ve en yakın rakibiyle puan farkını 17’ye yükselten İnter, bu hafta seriyi Udinese karşısında rahat bir galibiyetle sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.33

Bets10 Bahis Oranı: 3.84