İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Hellas Verona İddaa Tahmini 15.04.2024

İddaa fikstüründe 15 Nisan Pazartesi akşamı bizleri bekleyen İtalya Serie A Ligi 32. hafta mücadelesinde, Atalanta ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Atalanta galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.65, Hellas Verona galibiyetine ise 6.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.28, beraberliğe 4.06, konuk ekibe ise 6.00 oran veriyor.

Atalanta Lige Moralli Dönüyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftanın 5’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde ise harika bir galibiyet aldı. Hem turun hem de şampiyonluğun favorileri arasında gösterilen Liverpool’a deplasmanda konuk olan Atalanta, İngiliz devi karşısında sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Yarı final yolunda ev bir adım atmayı başaran Gasperini ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’ne moralli dönüyor. Gianluca Scamacca ilk 2 gole imzasını atarak galibiyetin mimarı olurken, son sözü ise Mario Pasalic söyledi. Ligde Napoli’ye karşı alınan 3-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Cagliari deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndüler. Şampiyonlar Ligi potasına yetişmeye çalışan ev sahibi, bu hafta Hellas Verona ile karşı karşıya gelecek.

Hellas Verona Toparlanmak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde 31 haftayı 6 galibiyet, 9 beraberlik, 16 mağlubiyetle geride bırakan Hellas Verona, 25 maçta yaşanana puan kayıplarının ardından Serie A’da düşme potasının en yakın rakibi oldu. Son 3 haftadan galibiyet çıkaramayan ve sahadan 1 puanla ayrılan Marco Baroni’nin öğrencileri, Milan ve Genoa karşısında sahadan mağlubiyetlerle ayrılırken, tek puanını Cagliari deplasmanından 1-1’lik skorla aldı. Geçtiğimiz hafta Genoa’ya karşı evinde kaybeden Hellas Verona cephesinde kötü gidişat devam ediyor. Düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunan konuk ekibin, bitime 7 hafta kala Atalanta deplasmanında 3 puana ihtiyacı var.

Atalanta – Hellas Verona Maç Bilgileri

Atalanta – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta cephesinde Sead Kolasinac ve Giorgio Scalvini’nin sakatlıkları devam ederken, Davide Zappacosta ve Marten De Roon ise kart cezalısı. Hellas Verona’da ise Juan Cruz’un sakatlığı devam ederken, Suat Serdar ise kart cezalısı.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Ademola Lookman, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Ederson, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Stefan Mitrovic, Pawel Dawidowicz, Juan Cabal, Michael Folorunsho, Jackson Tchatchoua, Ondrej Duda, Darko Lazovic, Federico Bonazzoli, Tijanni Noslin, Karol Swiderski.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final kapısını aralayan Atalanta, Liverpool karşısında müthiş bir galibiyete imza attı. Lige moralli dönen Gasperini ve öğrencileri, yükselen performansını lige taşıyacak ve Hellas Verona’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Bets10 Oranı: MS 1 Oran 1.47

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Maça müthiş bir başlangıç yapan Atalanta, devre arasına 2-0’lık üstünlükle girdi. İkinci yarıda Hellas Verona kritik bir geri dönüşe imza attı ve skoru 2-2’e getirmeyi başardı. Konuk ekip ligde kalmak adına önemli bir sonuç elde ederken, Atalanta ise üst sıralarda ağır yara aldı.