İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Genoa Maç Tahmini 15.04.2024

İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya girilirken, Fiorentina sahasında Genoa‘yı konuk edecek. 15 Nisan Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Fiorentina galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.55, Genoa galibiyetine ise 4.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.04, 2.5 Alt 1.77 oran kazandırıyor.

Fiorentina 4 Maçtır Kazanamıyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yarı final kapısını aralayan, İtalya Kupası’nda ise final kapısını aralamayı başaran Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Vincenzo Italiano yönetiminde geçen sezon iki kulvarda birden şampiyonluğu finallerde kaybeden Fiorentina, bu sezonu kupayla noktalamak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan, son 4 haftayı ise 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Fiorentina, hafta içi konuk olduğu Viktoria Plzen deplasmanından golsüz beraberlikle döndü ve tur şansını taraftarı önüne taşıdı. 3 kulvarda birden mücadelesini sürdüren ev sahibi, bu hafta Genoa karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor. 10. sırada yer alan ve 6. sıra ile arasında 7 puan fark bulunan Fiorentina, bu farkı kapatmak istiyor.

Genoa 4 Hafta Sonra Kazandı

Geçtiğimiz hafta kümede düşme hattının en yakın rakiplerinden Hellas Verona’ya deplasmanda konuk olan Genoa, 1-0 geriye düştüğü maçta Caleb Ekuban ve Albert Gudmundsson’un golleriyle geri dönmeyi başardı. 4 hafta sonra Serie A’da galip gelmeyi başaran konuk ekip, düşme hattıyla bitime 7 hafta kala puan farkını 12’ye kadar çıkarmayı başardı. Ligin son haftalarına rahat bir nefes alarak girmeyi başaran ve ligde kalmayı büyük ölçüde garantileyen Genoa, bu hafta Fiorentina deplasmanında galibiyet arayacak. Alberto Gilardino ve öğrencileri, puan farkını açarak ligde rahat konumunu korumak istiyor. Sezonun ilk yarısında Fiorentina’ya karşı iç sahada mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekibin, deplasmanda işi zor.

Fiorentina – Genoa Maç Bilgileri

Fiorentina – Genoa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da önemli bir eksik bulunmuyor. Genoa’da ise Alan Matturro ve Ruslan Malinovskyi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Bonaventura, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Mattia Bani, Alessandro Vogliacco, Koni De Winter, Stefano Sabelli, Morten Frendrup, Johan Vasquez, Milan Badelj, Kevin Strootman, Junior Messias, Albert Gudmundsson.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır kazanamayan Fiorentina, İtalya Kupası ve Konferans Ligi’nde sergilediği performansla, güven tazeledi. Ev sahibi puan kayıplarına iç sahada son vermeyi başaracak ve ligin alt sıralarında yer alan Genoa karşısında, bir kez daha sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.67

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, puanlar bölüşüldü. Fiorentina ve Genoa, karşılaşmada buldukları 1’er golle, haftayı 1’er puanla kapatmak zorunda kaldı. Evinde kazanmasını beklediğimiz Fiorentina, iç sahada puan kaybına engel olamadı.