Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Brest İddaa Tahmini 14.04.2024

Fransa Ligue 1′de 29. hafta heyecanı 14 Nisan Pazar akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 21:45’te başlayan mücadelede, Lyon ile Brest karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4.

Bets10, Lyon galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.40, Brest galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.97, beraberliğe 2.94, konuk ekibe ise 2.93 oran veriyor.

Lyon Son Haftalarda Etkili

Fransa Ligue 1’de küme düşme hattıyla puan farkını açmayı başaran Lyon, Fransa Kupası’nda ise final biletini cebine koydu. Sezona tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birine imza atan ev sahibi, Piere Sage’in göreve gelişiyle birlikte, iki kulvarda birden yükselişe geçti. Fransa Ligue 1’de ev sahibi son 9 hafta sadece sahadan 1 kez mağlubiyetle ayrılırken, geçtiğimiz hafta Nantes deplasmanında 3-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Son 4 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlikle geçiren Lyon, Fransa Kupası’nda ise Valenciennes engelini 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Final biletini cebine koyan ve finalde PSG’nin rakibi olmayı başaran Lyon, bu hafta ise sahasında Brest’i konuk edecek. Ev sahibi son haftalardaki etkisini sürdürmek için sahaya çıkıyor.

Brest Tarih Yazıyor

Eric Serge Roy yönetiminde zirve takibine devam eden Brest, Fransa Ligue 1’de tarihi bir başarı gösteriyor. Bitime 6 hafta kala liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden konuk ekip, son 17 haftada sadece Lens karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılırken, son 2 haftada Lorient ve Metz karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Lider ile arasında 10 puan farkı bulunan Brest, bu hafta Lyon deplasmanına konuk olacak. Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumaya devam eden, zirveyle puan farkını ise 10’a kadar indirerek, şampiyonluk umutlarını korumaya devam eden Brest, 28 maçta kalesinde sadece 223 gole izin verdi. Ligin en iyi savunma performanslarından birini sergilerken, rakip fileleri ise 41 kez havalandırmayı başardı.

Lyon – Brest Maç Bilgileri

Lyon – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da Joao Bengui’nin sakatlığı devam ederken, Duje Caleta-Car ise kart cezalısı. Brest cephesinde ise Kenny Lala ve Jonas Martin kart cezalısı.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Diego Moreira, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Alexandre Lacazette, Mathis Cherki.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Del Castillo, Brendan Chardonnet, Bradley Locko, Lees-Melou, Romain Del Castillo, Hugo Magnetti, Julien Le Cardinal, Mahdi Camara, Pereira Lage, Steve Mounie.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de bu sezon Serge Roy yönetiminde tarihi bir performans sergileyen Brest, son haftalarda çok formda. Zirveyle puan farkını 10’da tutan ve şampiyonluk umutlarını koruyan Brest, galibiyetlerine bu hafta Lyon deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.93

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.30

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Lyon oldu. Lyon ve Brest gördüğü kırmızı kartlarla maçı 10’ar kişi tamamlamak zorunda kaldı. Tam 7 golün atıldığı mücadelede, 3-1 geriye düşen Lyon skoru 4-3’e kadar getirmeyi başardı ve formda rakibini iç sahada mağlup etti.