İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Frosinone İddaa Tahmini 14.04.2024

Napoli ile Frosinone, 14 Nisan Pazar günü kozlarını paylaşıyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 32. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 13:30’da başlıyor. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Rexbet, Napoli galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.30, Frosinone galibiyetine ise 8.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Napoli Yarışa Tutundu

İtalya Serie A Ligi’nde 3. kez teknik adam değişikliğine giden ve göreve 7 hafta önce Francesco Calzona’yı getiren Napoli, 28 haftayı 13 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakırken, kendisine 8. sırada yer buldu. Son 7 haftada sadece 1 kez mağlup olan Napoli, geri kalan 6 haftayı ise 3 galibiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Monza deplasmanından 4-2’lik galibiyetle çıkmayı başaran ev sahibi, üst sıralara tutunmayı başardı. Avrupa umutlarını koruyan ve rotasını tamamen Serie A Ligi’ne çeviren Napoli, bu hafta sahasında Frosinone’yi konuk edecek. Ev sahibi düşme hattındaki rakibine puan kaptırmak istemiyor.

Frosinone 10 Haftadır Kazanamıyor

Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya küme düşme hattının içerisinde giriyor. Son 10 haftanın tamamında puan kaybeden konuk ekip, puan kayıplarına bir türlü son vermeyi başaramadı. Sezonun ikinci yarısında kabus gibi bir futbol ortaya koyan Frosinone, son 10 haftanın 6’sında mağlup olurken, 4 maçta ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. Küme düşme hattının üzeriyle arasında sadece 1 puan fark bulunan Frosinone, bu hafta Napoli’ye karşı kazanarak, düşme hattından kurtulma şansına sahip. 28 hafta sonunda sadece 6 maçtan galip çıkmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 61 gole engel olamadı. En alt sıradaki Salernitana’nın ardından, ligin en zayıf savunma performansını sergiliyor.

Napoli – Frosinone Maç Bilgileri

Napoli – Frosinone Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de bu hafta Mathias Olivera’nın sakatlığı devam ederken, Cyril Ngonge ise kart cezalısı. Frosinone cephesinde bu hafta Sergio Kalaj, Anthony Oyono, Ilario Monterisi ve Abdou Harroui’nin sakatlıkları devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Mario Rui, Juan Jesus, Amir Rrahmani, Leo Oestigaard, Pasquale Mazzocchi, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Zambo Anguissa, Giovanni Simeone, Khvicha Kvaratskhelia.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Emanuele Valeri, Memeh Okoli, Ilario Monterisi, Pol Lirola, Nadir Zortea, Enzo Barrenechea, Matias Soule, Luca Mazzitelli, Demba Seck, Walid Cheddira.

İddaa Tahmini

Teknik adam değişikliğinin ardından toparlanma sinyalleri veren Napoli, düşme hattının içerisinde yer alan ve Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Frosinone karşısında, galibiyetlerine devam edecek ve üst sıraları bırakmayacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.18

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gollük mücadeleden, kazanan çıkmadı. Napoli maç boyunca üstün bir futbol sergilerken, Frosinone karşısında 2 kez öne geçti. Ligde kalma mücadelesi veren Frosinone ise 2 kez geriden gelerek skoru eşitledi ve mücadelede puanlar bölüşüldü.