Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Rennes İddaa Tahmini 20.04.2024

İddaa fikstüründe 20 Nisan Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 30. hafta mücadelesinde, Nantes ile Rennes karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de başlarken, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Nantes galibiyetine 2.98, beraberliğe 3.35, Rennes galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Nantes Evine Galibiyetle Dönüyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nantes, Fransa Ligue 1’de 29 haftayı 9 galibiyet, 4 berberlik, 16 mağlubiyetle geride bıraktı. 31 puanla ligin 14. sırasında yer alan Nantes, sezon içerisinde 3. kez teknik adam değişikliğine gitti ve göreve Antoine Kombouare’yi getirdi. Yeni hocasıyla son 3 haftadan 6 puan toplamayı başaran ev sahibi, teknik adam değişikliğinin ardından kritik galibiyetler aldı. Nice ve Le Havre deplasmanlarından galibiyetlerle dönen Nantes, iç sahada konuk ettiği Lyon karşısında ise mağlubiyetten kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta aynı puana sahip olduğu Le Havre’ye karşı deplasmanda kazanan ev sahibi, hem rakibini bitime 5 hafta kala puan tablosunda geçmeyi başardı hem de düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkaran Nantes, rahat bir nefes aldı. Bu hafta iç sahada Rennes’i konuk edecek olan Nantes, galibiyetlerine taraftarı önünde devam etmek istiyor.

Rennes Üst Sıralara Yetişemedi

Julien Stephan ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Avrupa Ligi’ne Son 16 eşleşmesinde Mİlan mağlubiyetiyle veda etmek zorunda kalan Rennes, rotasını tamamen Ligue 1’e çevirmesine karşın, sezonun ikinci yarısıyla birlikte etkili olamadı. Üst sıra yarışından kopma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Rennes, son 3 haftanın tamamında mağlup olurken, son 7 haftanın ise 6’sında puan kaybetti. Strasbourg, Monaco ve Toulouse karşısında üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, son 8 haftada kalesini 1 kez gole kapatmayı başarabildi. Geçtiğimiz hafta 1- öne geçtiği Toulouse karşısında 10 dakika içerisinde 2-1 geriye düşen Rennes, savunmada zor günler geçiriyor. 10. sıraya kadar gerilemek zorunda kalan konuk ekibini, 6. sıradaki Lens ile arasında 4 puan fark bulunuyor. Bitime 5 hafta kala, Rennes puan kayıplarına son vermek istiyor.

Nantes – Rennes Maç Bilgileri

Nantes – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes cephesinde Remy Descamps, Moses Simon, Bastien Meupiyou, Tino Kadewere ve Ignatius Ganago’nun sakatlıkları devam ediyor. Rennes takımında ise Adrien Truffert ve Mahamadou Nagida’nın sakatlıkları devam ediyor.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Alban Lafont, Nicolas Pallois, Charles Castelletto, Nathan Zeze, Jean-Kevin Duverne, Moussa Sissoko, Pedro Chirivella, Marcus Regis Coco, Benie Traore, Mostafa Mohamed, Matthis Abline.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Warmed Omari, Guela Doue, Jeanuël Belocian, Arthur Theate, Desire Doue, Enzo Le Fee, Azor Matusiwa, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, kümede kalma mücadelesi veren Nantes ile Avrupa yarışına yetişmeye çalışan Rennes karşı karşıya geliyor. İki takımında son 5 haftaya girilirken, karşılaşmada galibiyet adına karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes deplasmandan rahat bir galibiyetle döndü. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen ve ligde kalma mücadelesi veren Nantes’e karşı 3 golle galip gelen Rennes, kalesinde ise 90 dakika boyunca gole geçit vermedi.