Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Clermont Maç Tahmini 20.04.2024

Fransa Ligue 1‘de son 5 haftaya girilirken, Lens evinde Clermont‘u konuk edecek. 20 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlayan mücadele, beIN SPORTS 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Lens galibiyetine 1.41, beraberliğe 4.65, Clermont galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Lens Puan Kayıplarına Devam Etti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lens, Frnasa Ligue 1’de sezona son derece kötü bir başlangıç yaptı. İlk 5 haftanın tamamında puan kaybeden Franck Haise ve öğrencileri, kısa sürede toparlanmaya başladı. Sonraki 20 haftada sadece 3 kez mağlubiyet yaşayan ev sahibi, üst sıralara adını yazdırmayı başardı ve ligin formda takımlarından birisi oldu. Son 4 haftalık fikstürde Franck Haise ve öğrencilerinde kabus yeniden başladı. 4 haftadır kazanamayan Lens, son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Geçtiğimiz hafta küme düşme hattının içerisinde yer alan Metz’e deplasmanda konuk olan Lens, Sotoca’nın penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi başardığı mücadeleden, 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 6. sırada yer alan Lens, son 5 haftada yeniden yükselişe geçmek ve Şampiyonlar Ligi potasına yetişmek istiyor.

Zayıf Halka Clermont

Fransa Ligue 1’de son 5 haftaya en zayıf halka olarak girmek zorunda kalan Clermont, 29 haftanın 25’inde puan kaybetti. 4 galibiyet, 10 beraberlik, 15 mağlubiyetle 22 puan toplamayı başaran konuk ekibin, düşme hattının üzeriyle arasında 6 puan fark bulunuyor. 29 hafta sonunda kalesini 48 gole kapatamayan Pascal Gastien ve öğrencileri, rakip fileleri ise 21 kez havalandırabildi. Konuk ekip son haftalarda kolay maç kaybetmemesine karşın, galibiyet adına zorlanmaya devam ediyor. PSG ve Montpellier karşısında sahadan 1’er puanla ayrılmayı başaran Clermont, son 4 haftada sadece Toulouse’a karşı iç sahada mağlup oldu. Lidere karşı deplasmanda sürpriz bir sonuç almayı başaran, beraberliklerine ise Motpellier karşısında devam eden Clermont’un, bu hafta Lens deplasmanında 3 puana ihtiyacı var.

Lens – Clermont Maç Bilgileri

Lens – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Salis Abdul Samed, Jimmy Cabot ve Jhoanner Chavez’in sakatlıkları devam ediyor. Ruben Aguilar ise kart cezalısı. Clermont takımında ise Cheick Konate’nin sakatlığı devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Jonathan Gradit, Kevin Danso, Abdukodir Khusanov, Neil El Aynaoui, David Costa, Andy Diouf, Neil El Aynaoui, Sepe Elye Wahi, Florian Sotoca.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Yoel Armougom, Chrislain Matsima, Andy Pelmard, Neto, Cham Saracevic, Shamar Nicholson, Bilal Boutobba, Habib Keita, Johan Gastien, Alan Virginius.

İddaa Tahmini

Lens son 4 haftada puan kayıplarına çare bulamadı. Ev sahibi üst sıralardaki yerini tehlikeye atarken, bitime 5 hafta puan kayıplarına son vermek istiyor. Clermont ise son 4 haftada sadece 1 kez mağlup oldu ve ligde kalma umutlarını sürdürdü. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, iki takımında skor bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Florian Sotoca attı, Lens taraftarı önünde kazandı. Ev sahibi henüz 3. dakikadan 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, geri kalan dakikalarda rakibine gol şansı vermedi. Tek golle 3 puanı cebine koyan Franck Haise ve öğrencileri, kalesinde gole ise geçti vermedi.