İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Napoli İddaa Tahmini 20.04.2024

20 Nisan Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli ile Napoli karşı karşıya gelecek.

Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Empoli galibiyetine 4.65, beraberliğe 3.95, Napoli galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda.

Empoli Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftanın 5’inde mağlup olan, 32 haftanın ise 25’inde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Empoli, teknik adam değişikliğine rağmen küme düşme tehlikesini yaşamaya devam ediyor. Torino’ya karşı alınan 3-2’lik iç saha galibiyetiyle 4 hafta sonra galip gelmeyi başaran Davide Nicola ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lecce deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. En yakın rakibine karşı deplasmanda mağlubiyetten kurtulamayan ev sahibin, düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Maç kazanmakta ve skor üretmekte zorlanan Empoli, bu hafta Napoli karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi son haftalardaki performans grafiğiyle, güven vermekten çok uzakta.

Napoli Takibini Sürdürüyor

Yeni hocasıyla kolay kolay maç kaybetmeyen Napoli, galibiyet almakta ise zorlanıyor. Francesco Calzona’nın göreve gelmesinden sonra konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftada sadece bir kez mağlup oldu. Bu dönemde 8 haftada 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Napoli, 32 hafta sonunda 49 puanla ligin 8. sırasında kendisine yer buldu. Avrupa potasına yetişmeye çalışan konuk ekip, bitme 6 hafta kala 6. sıradaki Atalanta’nın 2 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Monza karşısında alınan 4-2’lik deplasman galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Frosinone ile 2-2 berabere kaldılar. Son haftalarda üst üste galibiyetlerle hem Avrupa hem de Şampiyonlar Ligi umutlarını korumak isteyen Napoli, kümede kalma mücadelesi veren Empoli’ye deplasmanda konuk olacak. Ligin ilk yarısında Empoli’ye karşı iç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar.

Empoli – Napoli Maç Bilgileri

Empoli – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de Tyronne Ebuehi’nin sakatlığı devam ediyor. Napoli cephesinde ise Mathias Olivera’nın sakatlığı devam ederken, Mario Rui ve Amir Rrahmani ise kart cezalısı.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Bartosz Bereszynski, Ardian Ismajli, Jacopo Fazzini, Youssef Maleh, Liberato Cacace, Szymon Zurkowski, Nicolo Cambiaghi, Alberto Cerri, Emanuel Gyasi.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Diego Demme, Juan Jesus, Bernardo de Souza, Leo Oestigaard, Pasquale Mazzocchi, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka, Zambo Anguissa, Giovanni Simeone, Khvicha Kvaratskhelia.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Napoli, bitime 6 hafta kala 8. sıradan kurtulamadı. Üst sıralara yetişmeye çalışan konuk ekip, Calzona’nın göreve gelişiyle, toparlanma sinyalleri verdi. Konuk ekibin bu hafta deplasmanda Empoli’yi mağlup edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.51

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli taraftarı önünde kritik bir galibiyet aldı. Ev sahibi ligde kalma mücadelesi verirken, Napoli’ye karşı kazanarak, bitime 5 hafta kala lige sıkı sıkı tutundu. Napoli ise deplasmanda skor dahi üretemeden mağlup olurken, kalesinde tek gol gördü.