İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Udinese Maç Tahmini 20.04.2024

Hellas Verona sahasında Udinese‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 33. hafta mücadelesi, 20 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.15, Udinese galibiyetine ise 2.92 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.90 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Galibiyet Adına Zorlanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftaya girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hellas Verona’nın, düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunuyor. Son 4 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan Marco Baroni ve öğrencileri, taraftarı önünde Milan ve Genoa’ya karşı mağlup olurken, deplasmanda ise Cagliari ve Atalanta ile berabere kaldı. Atalanta deplasmanında karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 geride kapatan ev sahibi, ikinci yarıda Darko Lazovic ve Tijanni Noslin’in golleriyle skora dengeyi getirdi. Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Atalanta karşısında imza attığı geri dönüş, Hellas Verona’nın ligde kalma umutlarını arttırdı. Bu hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Udinese’yi sahasında konuk edecek olan Baroni ve öğrencileri, bu kritik virajı kayıpsız geçmek istiyor.

Udinese Kritik Virajda

İtalya Serie A Ligi’nde 31 haftayı 4 galibiyet, 16 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan Udinese, bitime 6 hafta kala düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Kalesini 48 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 25 kez havalandırabildi. Gabriele Cioffi hamlesine rağmen düşme tehlikesini hissetmeye devam eden Udinese, yeni teknik adamıyla son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. Son 3 haftadan 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Udinese, geçtiğimiz hafta iç sahada Roma’yı konuk etti. 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan konuk ekip, 64. dakikada skorun 1-1’e gelmesine engel olamadı. 70. dakikada Roma oyuncusu Ndikca’nın sakatlığıyla maç tatil edildi. Bu hafta ligde beraber kümede kalma mücadelesi verdikleri Hellas Verona ile karşı karşıya gelecekler.

Hellas Verona – Udinese Maç Bilgileri

Hellas Verona – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona cephesinde Juan Cruz’un sakatlığı devam ediyor. Udinese’de ise Enzo Ebosse, Sandi Lovric, Keinan Davis, Florian Thauvin ve Gerard Deulofeu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Stefan Mitrovic, Pawel Dawidowicz, Juan Cabal, Michael Folorunsho, Jackson Tchatchoua, Ondrej Duda, Darko Lazovic, Suat Serdar, Tijanni Noslin, Karol Swiderski.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Maduka Okoye, Lautaro Giannetti, Thomas Kristensen, Jordan Zemura, Oier Zarraga, Kingsley Ehizibue, Roberto Pereyra, Lazar Samardzic, Hassane Kamara, Walace, Isaac Success.

İddaa Tahmini

Son maçtan aldığı 1 puan ve imza attığı geri dönüşle toparlanma sinyalleri veren Hellas Verona, ligde kalmak yolunda en kritik virajlardan birine çıkıyor. Hellas Verona iç saha avantajıyla, en yakın rakibini iç sahada mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.27

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hellas Verona ligde kalma yolunda son haftaların en kritik galibiyetlerinden birini aldı. Ev sahibi en yakın rakibi Udinese’ye karşı Diego Coppola’nın son dakika golüyle galip gelirken, lige sıkı sıkı tutundu. Kazananları tebrik ederiz.