Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Trabzonspor İddaa Tahmini 20.04.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kazanamayan Kayserispor iç sahada, Trabzonspor karşısında sürpriz peşinde. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Kayserispor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kayserispor kazanır 3.23, beraberlik 3.71, Trabzonspor kazanır ise 2.26 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Kayserispor’da Puan Kayıpları Sürüyor 

Kayserispor’un Süper Lig’de son haftalardaki puan kayıpları devam ediyor. Burak Yılmaz’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından golsüz beraberlik ile ayrıldı. Özellike son dönemde de skor üretmekte sorun yaşayan bir Kayserispor var. Son 3 maçtır gol atamıyorlar. Üst üste 5 maçtır da kazanamayan Kayserispor düşme hattının 6 puan üzerinde. Bu hafta sonu iç sahada konuk edecekleri Trabzonspor karşısında kaybetmeleri halinde düşme tehikesiyle karşı karşıya kalabilirler. Maç öncesinde Kayserispor’da Antony Uzodimma, Ali Karimi, Julian Jeanvier ve Majid Hosseini’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Trabzonspor Evinde Kaybetti 

Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor karşısında ikinci yarıda yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Bildiğimiz gibi Trabzonspor’un cezası sebebiyle mücadele seyircisiz oynanmıştı Trabzonspor adına. Sivasspor’un taraftarları ise tribündeki yerini almıştı. Son 3 haftada tek galibiyet alabilen Bordo Mavililer puan kayıplarına rağmen 3. Sıradaki yerini koruyor. Geçen hafta Beşiktaş’ın 2 puan bırakmasıyla Avrupa umutları devam etti ama Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ile aralarında sadece 4 puanlık fark var. Bu hafta sonu Kayserispor’a konuk olacak Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Paul Onuachu’nun sakatlıkları devam ediyor.  

Kayserispor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RHG Enertürk Enerji Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Antony Uzodimma, Ali Karimi, Julian Jeanvier ve Majid Hosseini’nin sakatlıkları devam ediyor. Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Paul Onuachu’nun sakatlıkları devam ediyor.  

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Mehdi Bourabia, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Thomas Meunier, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Trezeguet

İddaa Tahmini

Kayserispor geçen hafta konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndü. Burak Yılmaz’ın ekibi son 5 maçından da galibiyet çıkartamadı ve moraller bozuk. Trabzonspor ise geçen hafta Sivasspor’a 1-0 kaybetti. Son 3 haftada 2. Kez mağlubiyet yaşadılar. Son haftalarda da kalesini gole kapatamayan bir Trabzonspor var. Gollere yöneleceğim. Kayserispor’da artık gol sorununu çözmeli. Tercihim 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…