Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Samsunspor Adana Demirspor İddaa Tahmini 20.04.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen Samsunspor evinde, Adana Demirspor karşısında 3 puan peşinde. Karşılaşmayı saat 19.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Samsunspor ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Samsunspor kazanır 2.33, beraberlik 3.59, Adana Demirspor kazanır ise 3.21 olarak açıklanmış.   

Samsunspor’da Puan Kayıpları Sürüyor 

Samsunspor Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Kırmızı Beyazlılar geçen hafta sonu Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk oldu ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Zor bir deplasmandan 1 puan çıkartmayı başardılar ama son 3 maçını kazanamayan bir Samsunspor var. Markus Gisdol’un öğrencilerİ son 5 haftada ise sadece 1 kez kazanabildi. Bu hafta sonu ise iç sahada Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Samsunspor’un 38 puana sahip olduğunu ve düşme hattının 7 puan üzerinde yer aldığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Carlo Holse kart cezalısı. Lubomir Satka ve Soner Aydoğdu ise sakat olan isimler. 

Adana Demirspor 2 Puan Bıraktı 

Adana Demirspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Kayserispor ile golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de son haftalarda kazanmakta zorlanan bir Adana Demirspor var. Hikmet Karaman’ın öğrencileri son 5 haftalık süreçte tek galibiyet alabildi. O galibiyeti de iç sahada Ankaragücü karşısında aldılar. Düşme hattı ile arasında 7 puanlık fark bulunan Adana Demirspor henüz rahat bir konumda değil. Bu hafta kaybetmeleri ve Gaziantep FK’nın kazandığı bir senaryoda baskı iyice artacak. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Dorukhan Tokgöz ve Nabil Alioui sakat olan isimler. 

Samsunspor – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Samsunspor – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 2 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Samsunspor’da Carlo Holse kart cezalısı. Lubomir Satka ve Soner Aydoğdu ise sakat olan isimler. Adana Demirspor’da Dorukhan Tokgöz ve Nabil Alioui sakat olan isimler. 

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Milad Mohammadi, Youcef Atal Edouard Michut, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Steven Mendoza

İddaa Tahmini

Samsunspor üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta önemli bir beraberlik aldılar ve Beşiktaş deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Bu hafta ise Adana Demirspor’u mağlup ederek puan kayıplarını sonlandırma hedefindeler. Adana Demirspor ise yine puan kaybetti. Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Kayserispor karşısında da 2 puan bıraktılar. Son 5 maçta ise sadece Ankaragücü’nü mağlup edebildiler. Samsunspor hücum gücü yüksek bir takım. İç sahada konuk edecekleri Adana Demirspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.98

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.28

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…