İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Arsenal İddaa Tahmini 20.04.2024

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Wolverhampton evinde, Arsenal’ı konuk edecek. Saat 21.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Wolverhampton ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Wolverhampton galibiyetinin 8.10, beraberlik tercihinin 5.30, Arsenal galibiyetinin ise 1.39 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Wolverhampton’dan 1 Puan 

Wolverhampton Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanından 1 puan ile ayrıldı. Matheus Cunha’nın attığı gollerle mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Wolverhampton’ın kazanamama serisi devam etti. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Gary O’Neil’ın ekibini bu hafta yine zor bir maç bekliyor. Molineux Ground’da Arsenal ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Wolverhampton’da Pedro Neto ve Hwang Hee Chan sakat olan isimler. 

Arsenal Yara Aldı 

Arsenal geçen hafta sonu Premier Lig’de Emirates’de konuk ettiği Aston Villa karşısında puan alamadı. Mücadeleyi 2-0 kaybeden Londra ekibinde moraller bozuldu. Liverpool’un mağlup olduğu haftada önemli bir fırsatı harcayan Mikel Arteta’nın ekibi liderliği de Manchester City’e kaptırdı. Şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Arsenal bu hafta sonu ise Wolverhampton’a konuk olacak. Öte yandan hafta içi Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Bayern Münih’e konuk olan Arsenal, Allianz Arena’da rakibine 1-0 kaybetti ve Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Premier Lig’de bu hafta kazanmakta isteyen Arsenal’da Wolverhampton maçı öncesinde Jurrien Timber’ın sakatlığı sürüyor. 

Wolverhampton – Arsenal Maç Bilgileri

Wolverhampton – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Pedro Neto ve Hwang Hee Chan sakat olan isimler. Arsenal’da Wolverhampton maçı öncesinde Jurrien Timber’ın sakatlığı sürüyor. 

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Pablo Sarabia

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Wolverhampton Premier Lig’de geçen haftayı 1 puan ile geçti. Nottingham Forest deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Son 4 maçını kazanamayan Wolverhampton bu hafta Arsenal’ı ağırlayacak. Arsenal ise Premier Lig’de liderliği kaybetti. Geçen hafta sonu Emirates’de Aston Villa’ya 2-0 kaybettiler. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Bayen Münih’e 1-0 mağlup olan Arsenal Şampiyonlar Ligi’nden elendi. Tek hedef artık Premier Lig şampiyonluğu. Arsenal bu hafta reaksiyon gösterir ve Wolverhampton deplasmanında rahat kazanır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.58

Genzobet Oranı: H2, Oran 2.02

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…