İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Burnley Bahis Tahmini 20.04.2024

İngiltere Premier Lig’de düşme hatında yer alan iki takım, Sheffield United ve Burnley kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Sheffield UnitedBurnley arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sheffield United kazanır 2.85, beraberlik 3.75, Burnley kazanır ise 2.45 olarak açıklanmış.

Sheffield United 8 Maçtır Kazanamıyor 

Sheffield United Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Brentford deplasmanında 2-0 kaybeden Chris Wilder’ın ekibi haftayı puansız geçti. Premier Lig’de üst üste 8 maçtır galibiyet alamayan Sheffield United sadece 16 puana sahip ve ligin dibinde. Kümede kalma umutları da her geçen hafta azalmaya devam ediyor. Üst üste 9 maçtır kazanamayan Sheffield United bu sezon sadece 3 galibiyet alabildi. Bu hafta sonu Bramall Lane’de Burnley’i konuk edecekler. Kaybetmeleri halinde de kümede kalma şansları mucizelere bağlı olacak. Karşılaşma öncesinde Sheffield United’da Chris Basham, Tom Davies, Max Lowe ve Rhian Brewster’ın sakatlığı sürüyor. 

Burnley Üstünlüğünü Koruyamadı 

Burnley Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Tur Moor’da konuk ettikleri Brighton ile 1-1 berabere kaldılar. 1-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Vincent Kompany’nin ekibinde galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Son 4 maçından galibiyet çıkartamayan Bunrley Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Bu hafta son sıradaki Sheffield United’a konuk olacaklar ve kümede kalma umutlarını devam ettirmeleri adına 3 puan almaları son derece önemli. Karşılaşma öncesinde Burnley’de Nathan Redmond, Aaron Ramsey ve Lyle Foster’ın sakatlıkları sürüyor. 

Sheffield United – Burnley Maç Bilgileri

Sheffield United – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Chris Basham, Tom Davies, Max Lowe ve Rhian Brewster’ın sakatlığı sürüyor. Burnley’de Nathan Redmond, Aaron Ramsey ve Lyle Foster’ın sakatlıkları sürüyor. 

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Sheffield United Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Geçen hafta konuk oldukları Brentford deplasmanında 2-0 kaybettiler. Bu yenilginin ardından kümede kalma şansları iyice azaldı. Burnley ise Turf Moor’da konuk ettiği Brighton ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Düşme hattında yer alan Burnley’in kazanması gereken bir hafta. Son sıradaki Sheffield United’ı deplasmanda mağlup ederler ve kümede kalma umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.16

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…