Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 20.04.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Üst üste 7 maçtır kazanamayan Fatih Karagümrük deplasmanda, İstanbulspor’a konuk olacak. Mücadele saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

İstanbulspor ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. İstanbulspor kazanır 4.92, beraberlik 4.17, Fatih Karagümrük kazanır ise 1.73 olarak açıklanmış.

İstanbulspor’dan Sürpriz Galibiyet 

İstanbulspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. Hatayspor deplasmanında ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 kazanan İstanbulspor bu sezon Süper Lig’de 4. kez galibiyet sevinci yaşadı. Ligin son sırasında yer alan İstanbulspor’un kümede kalma şansı mucizelere bağlı diyebiliriz. Bu hafta sonu iç sahada konuk edecekleri Fatih Karagümrük karşısında kaybetmeleri halinde küme düşmeleri matematiksel olarak kesinleşecek. 10 maçlık kazanamama serisini sonlandıran Osman Zeki Korkmaz’ın ekibi bu hafta sonu Fatih Karagümrük karşısında da 3 puan peşinde. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Fatih Karagümrük 7 Maçtır Kazanamıyor 

Fatih Karagümrük’te puan kayıpları devam ediyor. Tolunay Kafkas’ın ekibi geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe’yi konuk etti ve karşılaşamdan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Kırmızı Siyahlılar skor üstünlüğünü koruyamadı ve mücadeleden puansız ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kazanan Fatih Karagümrük düşme hattında bulunuyor. Bu hafta sonu son sıradaki İstanbulspor’a konuk olacak ve kazanmaktan başka çareleri yok. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’te Valentin Eysseric ve Ryan Mendes kart cezalısı. 

İstanbulspor – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

İstanbulspor – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’te Valentin Eysseric ve Ryan Mendes kart cezalısı. 

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Emrehan Gedikli, Mendy Mamadou, Jackson

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

İstanbulspor Süper Lig’de tam 10 maç aradan sonra kazandı. Geçen hafta Hatayspor deplasmanında 3-0 kazanarak sürpriz bir 3 puan aldılar ama kümede kalma şansları hala az. Fatih Karagümrük’te ise puan kayıpları sürüyor. Geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldular. Düşme hattında bulunan Kırmızı Siyahlılar üst üste 7 maçtır kazanamıyor. Bu hafta reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Kadro kaliteleri ve gösterdikleri performans ile bu sıralamayı hak etmiyorlar. Fatih Karagümrük’ten 3 puan beklentim var. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.73

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…