Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Konyaspor İddaa Tahmini 27.04.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor evinde, Konyaspor ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Sivasspor ile Konyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Sivasspor galibiyetinin 2.55, beraberlik tercihinin 3.28, Konyaspor galibiyetinin ise 3.09 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sivasspor Pes Etmedi

Sivasspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sürpriz bir sonuç aldı. Şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe’den puan almayı başardılar. 2 kez geriye düştüğü maçta Koita ve Manaj’ın golleriyle 1 puanı kurtaran Yiğidolar karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son 3 maçtır kaybetmeyen ve Avrupa umutlarını sürdüren Bülent Uygun’un öğrencileri bu hafta sonu Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Sivasspor’da Bengali Fode Koita ve Uğur Çiftçi kart cezalısı. Azizbek Turgunboev ise sakat.

Konyaspor Alt Sıralarda

Konyaspor Süper Lig’de son 3 haftada 2. kez mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’a 2-0 kaybettiler. Puan alması beklenen Yeşil Beyazlılar vasat bir performans gösterdi ve haftayı puansız geçti. Fahrudin Omerovic’in ekibi düşme hattının 3 puan üzerinde. Ligin bitimine de 5 hafta kaldı ve özellike Konyaspor’un fikstürü pek kolay değil. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi güçlü rakipler ile de karşılaşacaklar. Bu hafta Sivasspor’a konuk olacak Konyaspor’da Uğurcan Yazgılı ve Teenage Hadebe kart cezalısı. Muhammet Demir ve Yasir Subaşı ise sakat olan isimler.

Konyaspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Konyaspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Bengali Fode Koita ve Uğur Çiftçi kart cezalısı. Azizbek Turgunboev ise sakat. Konyaspor’da Uğurcan Yazgılı ve Teenage Hadebe kart cezalısı. Muhammet Demir ve Yasir Subaşı ise sakat olan isimler.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Ziya Erdal, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Roman Kvet, Emrah Başsan, Clinton N’Jie, Rey Manaj

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Jakub Slowik, Ahmet Oğuz, Teenage Hadebe, Filip Damjanovic, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Alessane Ndao, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Sivasspor geçen hafta Fenerbahçe’den puan aldı. 2 kez geriye düştükleri maçta 2-2 berabere kaldılar. Avrupa umutlarını sürdüren Sivasspor bu hafta Konyaspor karşısında 3 puan peşinde. Konyaspor ise son 2 maçından puan çıkartamadı. Trabzonspor ve Alanyaspor mağlubiyetleri ile düşme tehlikeleri devam ediyor. Bu hafta reaksiyon göstermeleri şart. Sivasspor gol yiyen bir takım. Konyaspor’dan reaksiyon bekliyorum. İki takımında gol bulacağı bir 90 dakika olur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…