İngiltere Danimarka İddaa Tahmini 07.07.2021

EURO 2020’de yarı final heyecanı devam ediyor. İngiltere ile Danimarka‘nın kozlarını paylaşacağı mücadele saat 22.00’de başlayacak. Karşılaşmayı TRT 1 kanalından takip edebilirsiniz.

İngiltere ile Danimarka, EURO 2020 yarı final karşılaşmasına çıkacak. Bu karşılaşmanın  bets10 oranlarını ele alacak olursak İngiltere galibiyetinin 1.75, beraberlik tercihinin 3.75, Danimarka galibiyetinin ise 5.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İngiltere Gözünü Finale Dikti

İngiltere, yoluna doludizgin devam ediyor. EURO 2020’de gruptan rahat bir şekilde çıkmayı başaran İngiltere, son 16 turunda Almanya ile eşleşmişti. Almanya karşısında iyi bir performans gösteren Gareth Southgate’in ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Almanya’yı gol yemeden mağlup etmek ve oyun üstünlüğünü elinde tutmak, kolay bir iş değil. Çeyrek finalde ise Ukrayna’nın rakibi olan İngiltere, yine net bir galibiyet aldı ve Ukrayna’yı 4-0 ile geçti. Almanya karşısında 1 gol atan Harry Kane, Ukrayna karşısında ise 2 kez fileleri havalandırdı. Öte yandan sol bek Luke Shaw’ın galibiyette büyük payı olduğunu belirtelim. Danimarka ile karşılaşacak olan İngiltere, maçın net favorisi olarak gösteriliyor.

Danimarka Son Sürat

Danimarka, galibiyetlerine son sürat devam ediyor. Son 16 turunda Galler’i 4-0 ile geçen Danimarka, çeyrek finalde ise Çekya’yı 2-1 ile geçmeyi başardı. Grup aşamasında pek etkili olamayan Kasper Hjumland’ın öğrencileri, son 2 maçta önemli galibiyetler alarak dikkat çekti. Golcü Kasper Dolberg’te ritmini bulmaya başladı ve Galler karşısında 2, Çekya karşısında ise 1 gol atarak Danimarka’yı galibiyete taşıyan isimdi. Yarı finalde İngiltere ile karşılaşacak olan Danimarka’yı zor bir 90 dakika bekliyor. Turnuva boyunca en zorlu maçına çıkaca olan Danimarka’da Christian Eriksen kadroda bulunmuyor.

Maç Bilgileri

İngiltere – Danimarka Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Danimarka’da Christian Eriksen kadroda bulunmuyor.

İngiltere'nin11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Kyle Walker, Tyrone Mings, John Stones, Luke Shaw, Kalvin Philiips, Mason Mount, Phil Foden, Raheem Sterling, Harry Kane

Danimarka'nın ilk 11’i Belli mi?

Danimarka’nın muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Jakim Mahle, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Thomas Delaney, Daniel Wass, Jonas Older Wind, Pierre Emile Höjbjerg, Mathies Jensen, Kasper Dolberg, Yussuf Poulsen

İddaa Tahmini

İngiltere, finale daha yakın taraf. Turnuvada oynadıkları 5 karşılaşmada da gol yemediler. Danimarka, hücumda üretken ama bu kez İngiltere karşısında zorlanabilirler. İngiltere’nin kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Normal süresi 1-1 biten maçta, Kane’nin golüyle finale çıktılar.