LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Mallorca Celta Vigo Bahis Tahmini 10.12.2021

İspanya La Liga’da 17. Haftanın açılış maçı. Mallorca evinde, Celta Vigo’yu konuk edecek. Zorlu karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Mallorca ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Mallorca kazanır 2.60, beraberlik 3.20, Celta Vigo kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Mallorca’dan 3 Puan

Mallorca, geçtiğimiz hatayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk olan Mallorca, sürpriz bir galibiyet aldı. Rakibini 2-1 mağlup ettiler ve La Liga’da bu sezon 4. Galibiyetini elde ettiler. 1-0 geriye düştüğü maçta Franco Matias Russo ve Takefusa Kubo’nun golleriyle kazanan Mallorca’da moraller yerinde. Atletico Madrid galibiyet ile La Liga’da 7 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşamış oldular. İç sahada oynadığı son 4 karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan Luis Garcia’nın ekibi, bu hafta Celta Vigo karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Mallorca’da Salva Sevilla, Antonio Raillo ve Matthew Hoppe’un sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo Alt Sıralarda

Celta Vigo, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Valencia karşısına puan almayı başaramadı. Balaidos’da konuk ettikleri Valencia’ya 2-1 kaybettiler. Iago Aspas’ın golüyle öne geçen Celta Vigo’nun üstünlüğü kısa sürdü. 8 dakika sonra kalelerinde golü gördüler. Özellikle bireysel anlamda sayısız hata yapan Celta Vigo, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmış oldu. İspanya La Liga’da oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Celta Vigo, 14. Sıraya geriledi. Düşme hattındaki Cadiz’in 4 puan üzerindeler. Bu hafta Mallorca’ya konuk olacak Celta Vigo’da Iago Aspas kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Mallorca – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Toralin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Takefusa Kubo, Antonio Raillo ve Matthew Hoppe’un sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Celta Vigo’da Iago Aspas kart cezalısı.

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Manolo Reina, Joan Sastre, Antonio Raillo, Antonio Sanchez Navarro, Brian Olivan, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Iddrisu Mohammed, Brian Cufre, Victor Mollejo, Alvaro Gimenez

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Nolito, Santi Mina

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Celta Vigo’nun formsuzluğu sürüyor. Mallorca’da son haftalarda istikrarsız ve son 8 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Bu karşılaşmada gollere yönelmekte fayda var. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma başladığı gibi sona erdi. İki takımda sahadan 1’er puan ile ayrıldı.