TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Fenerbahçe İddaa Tahmini 08.04.2022

Spor Toto Süper Lig’de derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Zorlu mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Beşiktaş kazanır 2.60, beraberlik 3.75, Fenerbahçe kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.  

Beşiktaş’ta Eksikler Var 

Beşiktaş, getiğimiz haftayı 3 puan ile kapatan takımlardan biriydi. Kayserispor deplasmanına konuk olan Valerien Ismael’in ekibi, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan ile ayrılan Siyah Beyazlılar, derbi öncesinde moral buldu. Süper Lig’de Valerien Ismael yönetiminde 2. galibiyetini elde eden Beşiktaş, bu hafta Fenerbahçe karşısında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Valentin Rosier ve Francisco Montero kart cezalısı. Can Bozdoğan, mert Günok, Gökhan Töre ve Umut Meraş ise sakat. Domogoj Vida ise kadroda yer almıyor. 

Fenerbahçe Galibiyet Peşinde 

Fenerbahçe, Süper Lig’de galibiyet serisine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK’yı konuk eden İsmail Kartal’ın ekibi, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Üst üste 7. galibiyetini elde eden Fenerbahçe’de moraller yerinde. Konyaspor’un mağluo olduğu haftada kazanan Fenerbahçe, hem 2. sıradaki yerini korudu hem de Konyapsor ile puan farkını 4’e çıkarttı. Süper Lig’de tam 11 maçtır kaybetmeyen ve 11 maçlık süreçte sadece Trabzonspor karşısında 2 puan bırakan Fenerbahçe, son dönemin en formda takımı diyebiliriz. Bu hafta Vodafone Park’ta konuk olacakları Beşiktaş karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istiyorlar. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı. Serdar Aziz kart cezalısı. Miguel Crespo, Attila Szalai ve Dimitris Pelkas’ın ise sakatlıkları devam ediyor. 

Beşiktaş – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Beşiktaş – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Valentin Rosier ve Francisco Montero kart cezalısı. Can Bozdoğan, mert Günok, Gökhan Töre ve Umut Meraş ise sakat. Domogoj Vida ise kadroda yer almıyor.  Fenerbahçe’de Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı. Serdar Aziz kart cezalısı. Miguel Crespo, Attila Szalai ve Dimitris Pelkas’ın ise sakatlıkları devam ediyor. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Necip Uysal, Serdar Saatçi, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Miralem Pjanic, Atiba Hutchinson, Alex Teixeira, Rachid Ghezzal, Kenan Karaman, Michy Batshuayi

Fenerbahçe'nin İlk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Kim Min Jae, Marcel Tisserand, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda kazanarak Avrupa umutlarını sürdürmek istiyor. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi, Beşiktaş’ın ise Avrupa Ligi hedefi var. Vodafone Park’ta gollü bir derbi izleriz. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıda 2 gol izledik. Fenerabahçe öne geçti ama Beşiktaş skoru eşitledi. Vodafone Park’ta mücadele 1-1 sona erdi.