LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Espanyol İddaa Tahmini 22.05.2022

İspanya La Liga’da kümede kalma yolunda avantajlı olan Granada evinde, Espanyol’u konuk edecek. Saat 21.00’de başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Granada bugün Espanyol karşısında maçın favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Granada galibiyetine 1.47, beraberlik tercihine 4.80, Espanyol galibiyetine 7.10 oran veriyor. 

Granada’ya Kazanmak Yetiyor

Granada, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Celta Vigo deplasmanında 1-0 kaybettiler. Aitor Karanka yönetiminde ilk mağlubiyetini alan Granada’nın La Liga’da 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. Düşme hattının 1 puan üzerinde bulunan Granada, bu hafta Espanyol’u konuk edecek. Granada’nın bu hafta Los Carmenes’de konuk edeceği Espanyol karşısında kazanması halinde kümede kalmayı başaracağını belirtelim. Maç öncesinde Granada’da Ruben Rochina, Dani Raba ve Raul Torrente’nin sakatlıkları var.

Espanyol’da Önemli Eksik

Espanyol, son haftalarda çok formsuz. Üst üste puan kayıpları yaşamaya başlayan Vicente Moreno’nun ekibi, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Valencia ile 1-1 berabere kalmıştı. La Liga’da herhangi bir iddiası bulunmayan Espanyol’un en son galibiyetini Celta Vigo karşısında aldığını belirtelim. O maçtan bu yana tam 6 haftadır galibiyet hasreti çekiyorlar. Bu hafta üstelik golcü Raul De Tomas’da kart cezalısı. Espanyol’u Granada deplasmanında zor bir maç bekliyor.

Granada – Espanyol Maç Bilgileri

Granada – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Ruben Rochina, Dani Raba ve Raul Torrente’nin sakatlıkları var. Espanyol’da Raul De Tomas’da kart cezalısı.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Antonio Puertas, Jorge Molina, Luis Suarez

Espanyol ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Granada kazanırsa, diğer maçların sonucuna bakmadan kümede kalacak. Karanka yönetiminde 5 maçta sadece 1 mağlubiyet aldılar. Los Carmenes’de Espanyol’u mağlup ederler ve kümede kalırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.29

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.47

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede gol sesi çıkmadı. Granada kazanamadı ve La Liga’da küme düştü.