İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.02.2023

5 Şubat Pazar günü Karşılıklı Gol Var seçeneğiyle sona ermesini beklediğimiz 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Stuttgart – Werder Bremen: KGVAR, 1.38 (iddaa) – 1.58 (intobet) ; 5 Şubat Pazar akşamı Almanya Bundesliga’da sahne alacak olan 19. hafta mücadelesinde, Stuttgart ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:30. Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Stuttgart cephesinde, teknik adam hamleleri kötü gidişata çare olmadı. İlk 18 haftada 3 farklı teknik adamla çalışan ev sahibi, henüz küme düşme tehlikesini atlatamadı. 3 hafta önce göreve Bruno Labbadia gelirken, puan kayıpları devam etti. Son 3 haftada Mainz 05 ve Hoffenheim karşısında 1-1’lik beraberliklere imza atan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Leipzig’e deplasmanda 2-1 kaybetti. 3 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyete imza atan Stuttgart, Play Out hattındaki Bochum ile aynı puanda yoluna devam ederken, düşme hattından ise sadece 2 puan uzaklıkta yer alıyor. Devre arası transfer döneminde Naouirou Ahamada ve Alexis Tibidi iki önemli oyuncusunu kaybeden Stuttgart, Genki Haraguchi ve Gil Dias’ı kadrosuna kattı. Ev sahibi bu hafta Werder Bremen karşısında kazanarak, kötü gidişata son vermek istiyor. Werder Bremen cephesinde geçtiğimiz hafta sahneye bir kez daha Niclas Füllkrug çıktı ve Wolfsburg karşısında 2 golle takımını 4 hafta sonra galibiyete taşıdı. Wolfsburg’un 10 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi başaran Ole Werner’in öğrencileri, 4 maçtır devam eden mağlubiyetlerine harika bir 90 dakikayla son verdi. Fülkurg 18 haftada 13 golle ligin en dikkat çeken golcüleri arasında yer alırken, Werder Bremen’in galibiyet yolundaki en büyük kozu oldu. 18 haftadan 24 puan toplamayı başaran ligin yeni temsilcisi, kendisine 10. sırada yer buldu. 2022 Dünya Kupası dönüşünde üst üste 4 mağlubiyete imza atan konuk ekip, ilk kez bu sezon üst üste 4 maçta puan kaybetti. Yeniden toparlanan Werder  Bremen, Stuttgart deplasmanında galibiyet arayacak. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda yükselişe geçmek istiyor. 4 haftadır kazanamayan ve düşme tehlikesi yaşayan Stuttgart ile geçtiğimiz hafta kritik bir galibiyete imza atan Werder Bremen, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

Torino – Udinese: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.88 (intobet) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 5 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’desahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Udinese karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 haftadan 4 puan çıkaran Torino, İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda mağlubiyetten kurtulamadı. Ligde 2 hafta önce Fiorentina’ıyı deplasmanda mağlup etmeyi başaran Ivan Juric’in öğrencileri, İtalya Kupası’nda ise Fiorentina’ya deplasmanda kaybetti. Ligde geçtiğimiz hafta ise Empoli ile 2-2 berabere kaldılar. Devre arası transfer döneminde Andreaw Gravillon, Ivan Ilic, Ronaldo Viera’yı kadrosuna katan Torino, Sasa Lukic, Edera ve Emirhan İlkan ile yollarını ayırdı. Ligin 8. sırasında yer alan Torino, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısı başlarken, Udinese devre arası transfer döneminde Matheus Martins, Florian Thauvi, ve Vivaldo’yu kadrosuna kattı. Victor Makengo ise yüksek bonservis bedeliyle takımdan ayrıldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Hellas Verona ile 1-1 berabere kalan Udinese, Sampdoria deplasmanında alınan 3 puanın ardından, galibiyetlerine devam etmeyi başaramadı. 20 haftadan 7 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyetle 29 puan toplamayı başaran Andrea Sottil’in öğrencileri, ligin 8. sırasında yer alıyor. Üst sıra takibini bırakmayan Udinese, iç sahada kaybettiği Torino ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki yakın rakip karşı karşıya gelecek. Son 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Torino ve Udinese, gollerine 21. haftada devam edecektir.

Clermont – Monaco: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; Clermont ile Monaco, Fransa Ligue 1’in 22. haftasında karşı karşıya gelecek. 5 Şubat Pazar günü Türkiye saati ile 15:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlaanacak. Clermont, 2022 Dünya Kupası dönüşü Fransa Ligue 1’de yükselişe geçti. Pascal Gastien ve öğrencileri, son 5 haftalık fikstürde mağlubiyete yer vermedi. Lyon, Rennes ve Angers karşısında alınan üst üste 3 galibiyetin ardından, Nantes ve Lille karşısında golsüz beraberliklere razı geldiler. 180 dakikadır kalesinde gole izin vermeyen Clermont, son 5 haftada 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 2 gole izin verdi. 21. hafta geride kaldığında 30 puanla kendisine 9. sırada yer bulmayı başaran Clermont, üst sıra takibine devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan ev sahibi, etkisini iç sahada sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’in 21. haftası Auxerre’yi sahasında konuk eden Monaco, ilk yarıyı 2-0, 90 dakikayı ise 3-2’lik üstünlükle tamamlarken, yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Son 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle ayrılan Philippe Clement’in öğrencileri, liderle puan farkını 10’a kadar indirmeyi başardı. 4. sırada kendisine yer bulan Monaco, bu sezon deplasmanda sadece 1 maç kaybetti. Lille dışında tüm deplasman maçlarından puan çıkarmayı başaran konuk ekip, dış saha karnesiyle ligin en iyi takımlarından birisi. Devre arası transfer döneminde Benoît Badiashile takımdan ayrılırken, konuk ekipte transfer yapılmadı. Rakibiyle çıktığı son 7 maçtan sadece 1 mağlubiyet alan Monaco, son yıllarda rakibine ezici bir üstünlük kurdu. Fransa Ligue 1’de son haftaların en formda takımlarından Clermont ile Monaco kozlarını paylaşıyor. İki formda takımın bu hafta puan kaybetse dahi, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.45

intobet Bahis Oranı: 5.10