UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Ajax Maç Tahmini 23.02.2023

EXXEN platformundan 23 Şubat Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu‘nun rövanş mücadelesinde, Union Berlin ile Ajax karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Union Berlin galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.30, Ajax galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.02, beraberliğe 2.85, konuk ekibe ise 2.81 oran veriyor.

Union Berlin İki Kulvarda Etkili

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Hollanda deplasmanına konuk olan Union Berlin, Ajax ile deplasmanda golsüz berabere kalırken, tur için avantaj sağladı. Ev sahibi Avrupa dönüşünde ise Schalke 04 ile sahasında golsüz berabere kaldı. Almanya Bundesliga’da lider olma fırsatı önüne gelen Urs Fischer’in öğrencileri, bu fırsatı değerlendirmeyi başaramasa da, lider ile puanını eşitlemeyi başardı. Almanya Bundesliga’da son 6 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik aldılar. Ajax deplasmanında ise Union Berlin’in galibiyete daha yakın bir futbol ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. Skora ve galibiyete daha yakın olan ev sahibi, taraftarı önünde kazanarak, tur atlama şansına sahip. Urs Fischer önderliğinde rüya gibi bir sezon geçiren Union Berlin, hem Bundesliga’da şampiyonluk mücadelesi veriyor hem de UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 bileti için avantajlı konumda.

Ajax Galibiyet Peşinde

Ajax yeni teknik adamı John Heitinga önderliğinde maç kaybetmedi. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Union Berlin ile golsüz berabere kalan konuk ekip, Hollanda Eredivisie Ligi’nde ise 4’te 4 yapmayı başardı. Liderlik koltuğunu üst üste 7 maçta 1’er puana razı gelerek kaybeden Ajax, yeni hocasıyla galibiyetlerine geri döndü. Zirvenin 3 puan gerisinde kalan konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi vedasının ardından ise UEFA Avrupa Ligi serüvenine beraberlikle başladı. İç sahada konuk ettikleri Union Berlin karşısında skor üretmeyi başaramayan Ajax, deplasmanda kazanmak zorunda. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen Ajax, yeni hocasıyla galibiyetlerine UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek istiyor.

Union Berlin – Ajax Maç Bilgileri

Union Berlin – Ajax Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Del Cerro Grande. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Andras Schafer’in sakatlığı devam ediyor. Ajax takımında ise Ahmetcan Kaplan’ın sakatlığı devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Roussillon, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Paul Seguin, Janik Haberer, Rani Khedira, Kevin Behrens, Sheraldo Becker.

Ajax'ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Jurrien Timber, Calvin Bassey, Edson Alvarez, Devyne Rensch, Youri Baas, Davy Klaassen, Dusan Tadic, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Brian Brobbey.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu eşleşmede, kazanan Son 16 biletini cebine koyacak. Union Berlin ve Ajax ilk maçta birbirlerine üstünlük kuramadı. İki takımda tur biletinden kolay kolay vazgeçmeyecek ve rövanş maçında rakip fileleri 90 dakika sonunda havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Union Berlin galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Ev sahibi 3 golle kazanıp tur atlarken, Ajax ise tek golle mağlup oldu ve tura veda etti. Kazananları tebrik ederiz.